Afbeelding
Foto: Ron Koenen

Eindejaarsconcert: Nard Reijnders

Venray | Aan de topacts die al op het programma stonden bij het Eindejaarsconcert Classic meets Pop van het Venray's Mannenkoor, is nu Nard Reijnders toegevoegd.

"Met Nard Reijnders op het programma verwachten wij de laatste beschikbare kaarten te verkopen voor ons Eindejaarsconcert", zegt projectleider René Francken namens het mannenkoor. "En dat is een ongelooflijk succes, want dat betekent dat we meer dan tweemaal zoveel bezoekers ontvangen als bij de schouwburgconcerten."

Nard Reijnders is een bekende muzikant. "Enkele jaren geleden trad hij al eens samen met het mannenkoor op tijdens ons Eindejaarsconcert in de schouwburg. Nard is als muzikant van een zeer hoog muzikaal niveau, en daarnaast is hij een entertainer. Hij heeft het talent om met een grote zaal te communiceren alsof je in de huiskamer naast hem zit. De vorige samenwerking met het koor werd door de bezoekers hoog gewaardeerd. Toen we de kans kregen om hem aan het programma toe te voegen, hoefden we daar niet lang over na te denken." Naast Reijnders bestaat de lijst van artiesten uit landelijke beroemdheden, onder wie Kim-Lian van der Meij en het Philips Harmonie Orkest, en lokale artiesten als Blind Beggar, Jacqueline Fijnaut van het Kunstencentrum Jerusalem, Sef en David Janssen, Arno Gommans en Don Mulder (RU2). Een bijzonder optreden is ingeruimd voor het gelegenheidskoor The Beatles. Samen met het mannenkoor brengt het gelegenheidskoor op 17 december een Beatles-medley ten gehore. Kaarten voor het concert in Evenementenhal Venray zijn te koop via de site www.venraysmannenkoor.nl.