Afbeelding
Foto: Ron Koenen

Drie keer zilver Lisa Dreesens

Hoofddorp | Lisa Dreesens uit Venray heeft afgelopen weekend tijdens de Nederlandse kampioenschappen korte baan in Hoofddorp drie zilveren medailles behaald.

De Venrayse zwemster won individueel zowel op de 200 meter vlinder als de 400 meter wisselslag de zilveren medaille. Ook met het estafetteteam van PSV Eindhoven zwom ze op de 4x200 meter vrije slag naar het zilver. Ondanks de korte voorbereidingstijd, de Venrayse pakte na het winnen van de nationale titel open water tijdens de 22 kilometer lange IJsselmeeroversteek een wat langere herstelperiode, stak Lisa Dreesens in een prima vorm op het NK.

Op de 400 meter wisselslag zwom ze in de finale zelfs vier seconden sneller dan vorig jaar.


Cheerleading

Boxmeer | Op maandag 21 en dinsdag 22 november kunnen kinderen in het kader van Sjors Sportief gratis meedoen met de trainingen van Partisan Athletics in Boxmeer.

Cheerleading is een teamsport voor jongens en meiden, zelfs uit America en Oostrum komen ze voor de trainingen, wedstrijden en optredens. Stoer en snel, sterk en spannend. De cheerleaders klimmen op elkaar en bouwen zo een toren van mensen. Ze dansen met pompons en geven een prachtige show. Samenwerking, zelfvertrouwen en zelfexpressie zijn ontzettend belangrijk voor cheerleaders. Voor jongens en meisjes van 5 tot en met 11 jaar is er een gratis proefles op dinsdag 22 november van 18.30 tot 20.00 uur. Voor jongens en meisjes van 12 tot en met 15 jaar is er een gratis proefles op maandag 21 november van 19.00 tot 20.30 uur. Op beide dagen in de gymzaal van het Elzendaal College, rechts van de hoofdingang aan de Bilderbeekstraat 27 in Boxmeer. Aanmelden kan via www.sjorssportief.nl of e-mail info@cheerleadersboxmeer.com.