Afbeelding
Foto: Ron Koenen

Oktoberfest Venray populair

Venray | De zesde editie van het Oktoberfest Venray is goed verlopen. Afgelopen weekend bezochten ruim 1400 mensen de feesttent op het Annaterrein in Venray.

"We zijn inderdaad tevreden", zegt medeorganisator Bert Pelzer van café De Uitmarkt. Samen met De Klokkenluider zette De Uitmarkt het Oktoberfest dit jaar weer op touw. "Ondanks de vele feesten en andere activiteiten in de regio, hebben we samen toch weer een mooie editie gedraaid. We hebben na afloop gelukkig veel positieve reacties van bezoekers gekregen. Sommigen zeiden zelfs het jammer te vinden dat het weer een jaar duurt tot het volgende Oktoberfest."

Publiekstrekkers dit jaar waren onder meer De Rosentaler op de vrijdagavond en Die Powerhosen op zaterdagavond. Bert Pelzer met een lach: "En beide avonden stond op veler verzoek onze lokale held Gert Janssen op de planken. Die mag zeker niet op dit feest ontbreken. De stemming zat er op beide avonden goed in." Volgend jaar wordt het Oktoberfest Venray weer gehouden. De locatie is echter nog niet bekend. "Het Annaterrein heeft een nieuwe eigenaar. We zullen dus een keer naar een andere plek moeten. We zijn ons daarop momenteel aan het oriënteren."