Afbeelding
Foto: Henk Lammen

Venray uit
de beker: 0-7

Venray | Op sportpark De Wieën in Venray gingen de voetbalsters van Venray zaterdagavond hard onderuit in het bekerduel met SSS Klaas Waal: 0-7.

Een door blessures ernstig gehavende thuisploeg keek bij de rust al tegen een 0-3 achterstand aan tegen de fysiek sterke gasten uit Klaas Waal. De nummer drie van de zaterdag hoofdklasse was in de tussenronde om de KNVB-beker op alle vlakken een maatje te groot voor de Venrayse zondaghoofdklasser.

Op zondag 30 oktober hervat Venray de competitie in de hoofdklasse met een thuiswedstrijd tegen Prinses Irene. Het duel op sportpark De Wetteling begint om 12.00 uur.

SSS'18 uit Overloon deed het nog slechter door uit tegen Ter Leede 2 met maar liefst 9-0 te verliezen. In de strijd tegen degradatie gaat SSS'18 zondag op bezoek bij FC Gelre. Dit duel begint om 14.30 uur.

Op de foto duelleren Lotte Koppers en Malou Maas van Venray met een speelster van Klaas Waal. Foto Henk Lammen.


Derde Unicef bridgedrive

Venray | De derde Unicef bridgedrive vindt plaats op zondag 20 november vanaf 13.30 uur in De Witte Hoeve in Venray.

De prijsuitreiking vindt rond 18.00 uur plaats. Er worden 24 spellen gespeeld en de indeling is naar speelsterkte. Dit jaar richt Unicef zich vooral op de strijd tegen kinderarbeid in de cacao-industrie in Ivoorkust. De opbrengst van deze bridgedrive gaat dan ook naar dit project. Zwaar en gevaarlijk werk berooft in Ivoorkust 1,4 miljoen kinderen van hun kindertijd. Zij gaan vaak niet naar school en werken onder de meest verschrikkelijke omstandigheden. Sport en spel is voor kinderen belangrijk om zich te kunnen ontwikkelen, maar vooral ook om plezier te hebben. Desondanks kunnen miljoenen kinderen nog steeds niet zorgeloos kind zijn. Met Harten Troef voor Unicef kunnen volwassenen op een leuke manier helpen in de strijd voor een betere wereld voor kinderen. Aanmelden voor de bridgedrive kan voor 18 november door contact op te nemen met mevrouw N. Peijnenborgh via e-mail nege@ziggo.nl of telefoon (0478)582731.