Theater Op Bezoek treedt op 19 november weer op in Hotel Asteria.
Theater Op Bezoek treedt op 19 november weer op in Hotel Asteria. Foto: Henk Lammen

TOB verrast met nieuwe show

Venray | Nieuwe gezichten in een nieuwe show in een fantastisch mooie nieuwe zaal Zeven van Hotel Asteria in Venray. Theater Op Bezoek is al meer dan vijftien jaar een begrip in de regio maar ook ver daarbuiten. De culinaire show trekt meer dan tien keer per jaar gasten uit het hele land.

Door Henk Lammen

Het beproefde concept van TOB is nog steeds niet aan slijtage onderhevig. De combinatie van muziek en culinair genieten blijft een succesnummer. Na de ontvangst om 19.00 uur worden de gasten getrakteerd op een avondvullend programma met muziek, zang, dans en cabaret. Tussen de showblokken door wordt er een viergangendiner geserveerd (inclusief drankjes) uit de keuken van Asteria. Naast vertrouwde namen als Majorie Ceulemans, Neeltje van Doore, Judith van Hulst, Rik Alofs en Jordy Kadmayer wordt TOB gecompleteerd door de nieuwkomers Charlotte Wijnhoven, Pepijn Blatter en de Venrayse Kelly Achterberg. Lynn Steverink, artistiek leider van het gezelschap, is blij met de nieuwe gezichten in het gezelschap. "Nieuwe talenten geven ons weer nieuwe impulsen als gezelschap. Een andere sfeer in de groep en tijdens de show een nieuwe klankkleur." De leading lady van TOB kiest bewust niet voor een thema. "Nee, absoluut niet. Dan wordt de hele show aan het thema opgehangen. Nu kunnen we samen een product neerzetten waar we als team voor staan. Zonder dat we beperkt worden door een thema als leidraad." Ze slaat daarmee de spijker precies op de kop. De nieuwe show van TOB is dynamisch met volop afwisseling en interactie met het publiek. Met rocknummers uit de jaren 60/70 als Big Spender en Jailhouse Rock, klassieke stukken als Volare O mio babbino caro van Puccini, een prachtige solo van Neeltje van Doore, en een medley van Nederlandse nummers met Sexy als ik dans, Stiekem met je gedanst, Avond en Zing, vecht, huil, bid. Het derde blok komt met nummers als Vida la vida, My future husband, She will be loved, All about that bass en Fix you van de hand van Marjolein Teepen. De inmiddels 36-jarige musicalster maakte furore in producties als onder andere Cats, Evita, Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat en We Will Rock You. Ze is een van de vele talenten die hun eerste schreden in het artiestenvak bij TOB zetten. "Het is fantastisch dat Marjolein na zoveel jaren als gastchoreograaf meewerkt aan deze show." Met hits van Queen (I want to break free, Don't stop me now, Somebody to love) wordt een avondje TOB swingend en in stijl afgesloten. Steverink en haar artiesten genieten van de nieuwe zaal Zeven van Asteria. "Een hele sfeervolle zaal waar we onze mogelijkheden muzikaal volledig uit kunnen buiten. Met een prachtige lichtshow is het een fantastische entourage voor onze dinnershow." Een wens heeft ze nog wel. "De meeste shows zijn tot de laatste plek uitverkocht. Helaas mogen we te weinig gasten uit Venray en omgeving verwelkomen. Terwijl het een betaalbare avondje uit is voor mensen van alle leeftijden."

De eerstvolgende show van Theater Op Bezoek is op zaterdag 19 november. Kaarten zijn te reserveren via Hotel Asteria in Venray, www.asteria.nl of telefonisch (0478)511466.