Afbeelding
Foto: Henk Lammen

Jubileum Unicef Gerda de Beijer

Venray | Gerda de Beijer was onlangs 12,5 jaar secretaris van het regionaal Unicef comité Venray e.o.

In een bijeenkomst met vrijwilligers van Unicef werd De Beijer in de bloemetjes gezet en kreeg ze de speld van verdienste opgespeld die Unicef Nederland hiervoor beschikbaar stelt. De Beijer maakt als secretaris alle agenda's en notulen van de vergaderingen. Ze verzorgt alle correspondentie met het hoofdkantoor en regelt de inzet van de vrijwilligers bij de diverse acties van Unicef in Venray.

Daarnaast doet zij vaak zelf mee aan de acties, bijvoorbeeld aan de Werelddag en verzorgt ze alle berichten over Unicef in de plaatselijke weekbladen. Een belangrijke en onmisbare functie, waarvan voorzitter Miny Boersma aangaf dat zij hoopt dat De Beijer die nog lang zal blijven vervullen.


Cabaret Oeloek

Horst | Bij Kukeleku in 't Gasthoes in Horst staat op zondag 30 oktober vanaf 20.00 uur Oeloek op het programma. De viermansformatie Oeloek maakt fysiek cabaret waarbij intieme momenten worden afgewisseld met theatervuurwerk. Oeloeks nieuwe voorstelling OpSchmùck gaat over te veel franje, overbodige versiering en loze beloftes.

Meer informatie is beschikbaar via www.kukeleku.com.