Afbeelding
Foto: Ron Koenen

Anno '54 'Op zijn Hollands'

Venray | Op 12 november organiseert Anno'54 samen met Mayloo Evenementen een geweldige Hollandse muziekavond voor jong en oud. Een avond genieten van de mooiste hits van Nederlandse bodem. Een keur aan artiesten komen voorbij. Onder hen is Django Wagner, die opgroeide in een echte muzikale zigeunerfamilie. Het zingen zat hem al vroeg in het bloed.

In 2009 start Django Wagner zijn carrière met de single Kali, dat direct aan zijn roots refereert en dat hij opnam met Het Rosenberg Trio en zijn neef Martien (viool). Het was meteen zijn eerste hitsingle. Zijn geheel eigen invulling van 'het levenslied' is authentiek en herkenbaar.

Hij is een veelzijdige sfeermaker. Gevoelig en serieus op zijn tijd, maar hij is ook bijzonder goed in staat om een feestje te bouwen. Bijna moeiteloos krijgt hij de polonaise op gang en zet hij de kroeg op zijn kop.

Sani van Mullem, de achterneef van Django Wagner, groeide op in de muzikale Rosenberg-familie. Als klein jongetje nam hij zijn gitaartje 's avonds mee naar bed. En op zijn twaalfde begon hij al professioneel met muziek te maken. Samen met zijn neefjes Jimmy Rosenberg en Falko Reinhardt begonnen zij met de formatie The Gipsy Kids.

Marco de Hollander komt uit Ter Aar. Hij staat bekend als de 'Vrolijkste Volkszanger van Nederland', die overal waar hij optreedt voor een geweldige sfeer weet te zorgen.

Een optreden van Marco de Hollander is een feest der herkenning. Met een mix van eigen hits en de grootste Hollandse meezingers zet Marco de Hollander ieder publiek op zijn kop.

De jonge Glenn van Dooren is een veelbelovende zanger in het Nederlandse feestcircuit. Glenn is begonnen in 2013 in een kroeg in zijn woonplaats Helmond. En met succes, de aanvragen volgden elkaar in hoog tempo op.

In 2015 besloot Glenn mee te doen aan het tv-programma 'Bloed, Zweet en Tranen', waarin de makers op zoek gaan naar een nieuwe volkszanger in Nederland. In de studio van zanger Frank van Etten nam Glenn zijn eerste single op: 'Of hou je van bier', waarmee zijn eerste kroegenhit een feit was.

Entreekaarten voor deze avond zijn te koop bij Anno'54 aan de Raadhuisstraat 6 in Venray. Aanvang van deze avond is om 20.30 uur. Entreekaarten kosten in de voorverkoop 12,50 euro en op de avond zelf 16 euro. Reserveren voor deze Hollandse muziekavond kan ook telefonisch via telefoonnummer 0478-510500.

Foto: Django Wagner.