Afbeelding
Foto: Ron Koenen

Nieuwe tenues volleybalclub

Ysselsteyn | Het herenteam van volleybalclub Ysselsteyn heeft nieuwe tenues ontvangen. Voortaan speelt de ploeg in de kleuren oranje en zwart.

De tenues zijn mede mogelijk gemaakt door Roelanzia. Verder hebben de firma Keijsers-Manders voor nieuwe bidons en de firma All-In Catering Solutions uit Maarheeze voor nieuwe sporttassen gezorgd. Twee seizoenen geleden was het herenteam bijna gedoemd om te stoppen. Het ledenaantal was tot vijf teruggelopen, te weinig om wedstrijden te kunnen spelen. Deze overgebleven leden lieten het hier niet bij zitten en gingen leden werven. En met succes. Nu, bij de start van het nieuwe seizoen, zijn er elf wedstrijdspelers.

Wie het leuk lijkt om te komen volleyballen kan zich aanmelden via e-mail vcysselsteyn@outlook.com. Het herenteam traint op donderdag van 20.30 tot 22.00 uur en de wedstrijden vinden plaats op de zondagochtend. Voor meer informatie kijk op de website www.volleybalclubysselsteyn.wordpress.com.


Heimatklänge

Venray | Rob Claessens presenteert op zondag 23 oktober de middag Heimatklänge in Venray.

De middag begint om 15.00 uur met muzikale klanken van dj Claessens die Oberkrainer- en Oktoberfestmuziek draait. Er zijn optredens van Die Rübensammler en uit het Brabantse Schaijk komt Böhmisch. Het evenement vindt plaats in 't Schöpke aan de Veltumse kleffen 68 in Venray. De zaal gaat open om 15.00 uur en de entree is gratis.