Afbeelding

Pop-up store Berden Mode

Venray | Aan de overzijde van hun winkel zal Berden Mode Venray onder de naam Hip voor bijna Nop weer tijdelijke invulling geven aan een leegstand pand in het centrum van Venray.

"We hebben dit vaker in een leegstaand pand gedaan en merken dat dit altijd erg door de klanten wordt gewaardeerd. Maar dit keer is het wel heel bijzonder", lacht Monique Stevens-Bloemen, die samen met haar broer Roland Bloemen de directie vormt van Berden Mode Venray. "Het is namelijk in het pand recht tegenover onze eigen winkel." Roland vult haar aan: "Wij verkopen daar middels een magazijnverkoop de kleding van vorige seizoenen met kortingen van vijftig tot zeventig procent. Het liefst doen we dat op een verrassende locatie die zich uitstekend leent voor een andere benadering van onze vertrouwde magazijnverkoop. Zeg maar: onze vertrouwde magazijnverkoop maar dan in een pop-up store-achtige formule!"

Naast de invulling van deze locatie zijn in het centrum van Venray ook weer enkele andere initiatieven ontstaan waardoor het voor de consument steeds interessanter is om lekker in Venray te shoppen. De belangrijkste ontwikkeling hierbij is de invoering van de blauwe schijf. Hierdoor kunnen de bezoekers van Venray hun auto voortaan twee uur gratis parkeren op de daarvoor aangegeven parkeerplaatsen. "Een prachtige ontwikkeling", zegt Monique. "In de winkel horen wij van de klanten hierover veel positieve geluiden. Zeker in combinatie met de gezellige horeca die Venray ook te bieden heeft!"

De nieuwe pop-up store van Berden Mode Venray is te bezoeken vanaf zondag 23 oktober om 12.00 uur.


Miss Saigon in bioscoop

Venray | Ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van de musical Miss Saigon vertoont Luxor Theater Venray op donderdag 20 oktober de musical Miss Saigon in de bioscoop. De live opgenomen galavoorstelling met de originele cast is slechts één avond in Theater Venray te bewonderen. Dit epische liefdesdrama vertelt het tragische verhaal van de jonge prostituee Kim, die door de oorlog haar ouders heeft verloren en verliefd wordt op de Amerikaanse soldaat Chris. Reserveer kaartjes via www.luxorvenray.nl.