Afbeelding
Foto: Ron Koenen

Boekenweek weer voorbij

Merselo | De leukste boekenweek van het jaar is weer voorbij. De Kinderboekenweek 2016 was een groot succes.

Wat hebben ook de kinderen van basisschool De Lier in Merselo gezellige momenten mogen beleven met hun grootouders op school. De hele week hebben de kinderen op school allemaal boekjes en andere materialen gezien uit de tijd van hun opa en oma. En een gezellige week moet natuurlijk ook op passende wijze worden afgesloten.

Vrijdagmiddag hebben de kinderen van de Lier, verkleed als Ot en Sien, een spellencircuit gedaan dat bestond uit oud-Hollandse spelletjes. De groepjes, die bestonden uit leerlingen van groep 1 t/m 8, hebben onder leiding van leerkrachten, mama's en oma's veel plezier beleefd aan de spellen. Natuurlijk waren ook nu de grootouders weer uitgenodigd om te komen kijken.


Lourdesreis

Smakt | Lourdesgroep Maas en Peel houdt op 22 januari om 14.30 uur in het Pelgrimshuis in Smakt een informatiemiddag over de reizen naar Lourdes. De groep gaat van 17 tot en met 25 mei met de bus en van 19 tot en met 24 mei en van 7 tot en met 12 september met het vliegtuig naar Lourdes. Deze reizen zijn geschikt voor jonge en oudere, zieke en gezonde mensen. Voor wie CZ-verzekerd is kan hoge korting worden aangevraagd. Lourdesgroep Maas en Peel reist onder de vlag van de OLB (Organisatie Limburgse Bedevaart). Informatie: Cristien Goumans, telefoon (0478)636676 of kijk op www.lourdesgroepmaasenpeel.jouwweb.nl.