Afbeelding

45 jaar werkzaam in de tandtechniek

Oostrum | Tandtechnisch Laboratorium Custers aan de Oirloseweg 4 in Oostrum is al 45 jaar werkzaam in de tandtechniek.

"Dit willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan", zegt Martien Custers. "Na in verschillende laboratoriums werkzaam te zijn geweest, ben ik samen met mijn vrouw Annemie een eigen bedrijf begonnen. Dat is alweer zo'n 30 jaar geleden. In al die jaren heb ik veel geleerd en mijn werk levert mij dagelijks nog veel plezier op."

Met name het werken met mensen en de uitdaging om iets moois te produceren samen met het team brengt Martien Kusters veel voldoening. "Ons team heeft zich uitgebreid met geschoold personeel. Een implantoloog met jarenlange ervaring en een tandprothetist. Na het laboratorium grondig te hebben gerestyled en gemoderniseerd, inclusief de modernste apparatuur, zijn we klaar om op zaterdag 22 oktober een open dag te houden, het Open Mond Festival, waar iedereen van harte welkom is om in de keuken van de tandtechniek te komen kijken. Er vinden lezingen plaats over de implantologie door erkende bedrijven waarmee we al jaren samenwerken. Tot ziens bij ons in de praktijk!"


Match

Venray | Steunpunt Vrijwilligerswerk Venray Match is op zoek naar een medewerker voor het Platform Lage Inkomens Venray. Cacature: wekelijks een spreekuur bemannen met een collega. Op dit spreekuur komen mensen met een laag inkomen, vaak van allochtone afkomst. Match, Dr. Poelsstraat 6, 5802 AX in Venray, telefoon (0478)516995, e-mail info@vrijwilligerswerkvenray.nl.