Afbeelding
Foto: Bart Biermann

Transit Custom met AdBlue

VENRAY | Lin Janssen van Laminaat- & Parketservice Venray is sinds vorige week de trotse eigenaar van een Ford Transit Custom met het nieuwe AdBlue systeem. Norbert van Haren van het gelijknamige autobedrijf mocht de auto overdragen.

Lin Janssen is al sinds 2009 zelfstandig werkzaam met zijn bedrijf. Daarvoor was hij al bijna 25 jaar actief in de parket- en laminaatbranche. "Wij leggen ons niet alleen toe op nieuwe parket- en laminaatvloeren. Ook voor het onderhoud van deze vloeren kunnen mensen bij ons terecht. Daarnaast doen we nog reparaties van schade en renovatie van vloeren."

"Als zelfstandig ondernemer moet je bij de aanschaf van een auto vooral kijken naar functionaliteit maar ook naar prijs. Deze Ford Transit Custom is voor mijn bedrijf heel functioneel met daaraan gekoppeld een lage kilometerprijs. Bovendien zit de auto er ook mooi uit en is Van Haren Autobedrijven een vertrouwd adres als het gaat om service en onderhoud."

Dat laatste is heel belangrijk voor ondernemers. "Aan een auto kan altijd wat gebeuren. De Transit is een betrouwbare auto maar mocht er iets aan zijn dan staan wij ook meteen klaar om de eigenaar, vaak een ondernemer, te helpen", aldus Norbert van Haren. "In het geval van Lin Janssen met Laminaat- en Parketservice is de auto in principe zijn werkplek. Dan moet ook alles kloppen."

Van Haren Autobedrijven staat bekend als Ford- en Suzukidealer. "Maar men kan bij ons voor alle automerken terecht, gebruikt maar ook nieuwe auto's van andere merken kunnen wij leveren. Uiteraard met de vertrouwde service die Van Haren Autobedrijven al meer dan 85 jaar biedt.