Afbeelding

Twee avonden Oktoberfest

Venray | Bij het Oktoberfest denkt iedereen aan Duitsland, maar er zijn overal ter wereld al varianten op dit Beierse evenement te bezoeken.

Dit jaar wordt alweer voor de zesde keer het Oktoberfest in Venray georganiseerd. Op vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober staat de feesttent op het St. Annaterrein aan de Noordsingel weer geheel in het teken van Duitse muziek, bier en braatworst. Vrijdagavond staan De Rosentaler, Der Alphornzauberer & Thomas, Die Geile Mädeln en Gert Janssen op de planken in de feesttent, zaterdagavond kunnen de bezoekers genieten van optredens van Die Powerhosen, Die Spazl, Walter Ego en Party Krainer.

Die Powerhosen is een veelgevraagde Nederlandse Oktoberfestband, die onder meer Duitse hits, Alpenrock en Duitse disco presenteert. Die Spazl is een vrouwelijk Duitstalig zangduo bestaande uit Louisa en Edith. Walter Ego is een rasechte entertainer die veelal in Duitse disco's optrad. Tot slot kan er genoten worden van een optreden van Party Krainer met nummers overgoten met een Oberkrainer-saus.

Beide dagen ontvangst vanaf 19.00 uur met Zuutjes Àn uit Venray. Kaarten zijn te koop via www.oktoberfestvenray.nl of te koop bij De Uitmarkt en De Klokken luider.