Open Coffee Met in Parkhotel

Horst | De Open Coffee Met Horst-Venray in Parkhotel Horst staat op dinsdag 18 oktober van 8.30 tot 10.30 uur in het teken van de do's and don'ts in sociale media.

De workshop wordt verzorgd door Kees van Rengs van ProudStarter: Social media creëert bewustzijn en het genereert leads. Wilbert Claessens namens de organisatie Open Coffee Met Horst Venray: "We merkten een duidelijke behoefte om de do's and don'ts van sociale media een keer onder de aandacht te brengen. We hebben Kees van Rengs als specialist in persoonlijke- en bedrijfsontwikkeling bereid gevonden om ons hierover te informeren. Zijn speerpunten zijn branding, coaching en content." Kees van Rengs vult aan: "Samen met mijn compagnon ben ik gespecialiseerd in webdesign, logo-ontwerp, strategieontwikkeling, online marketing en story development. Mijn passie voor ondernemen is ontstaan doordat ik graag echt het verschil wil maken. In combinatie met mijn tegendraadsheid, enthousiasme en drive ondersteunen wij startups in hun weg naar succes en brengen wij mkb-bedrijven op een hoger niveau."

Open Coffee Met Horst Venray is een vrijblijvende netwerkbijeenkomst waar zelfstandig ondernemers en ondernemende professionals elkaar op de derde dinsdag van de maand tussen 8.30 en 10.30 uur ontmoeten. Het doel van de bijeenkomsten is om elkaar in een informele setting te ontmoeten, kennis te delen, nieuwe klanten te zoeken en te brainstormen over actuele marktontwikkelingen of ondernemersvraagstukken.


Miss Saigon in bioscoop

Venray | Ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van de musical Miss Saigon vertoont Luxor Theater Venray op donderdag 20 oktober de musical Miss Saigon in de bioscoop.

De live opgenomen uitverkochte galavoorstelling met de originele cast is slechts één avond in Theater Venray te bewonderen. Dit epische liefdesdrama vertelt het tragische verhaal van de jonge prostituee Kim, die door de oorlog haar ouders heeft verloren en verliefd wordt op de Amerikaanse soldaat Chris. Hun levens worden echter weer gescheiden door de val van Saigon. The 25th Anniversary Gala Performance van Miss Saigon, met daarin de originele cast in de hoofdrol (Jonathan Pryce en Lea Salonga). Reserveer kaartjes via www.luxorvenray.nl.


Fysiotherapie Jans-Beken nu ook in centrum Venray

Venray | Met de opening van de vestiging van Anytime Fitness Venray opende ook de tweede vestiging van Fysiotherapie Jans-Beken, van fysiotherapeut Alex Jans-Beken. Fysiotherapie Jans-Beken is in Venray geen onbekende, zij zijn al bijna 10 jaar gevestigd op Zorg de Keizer. Het succes van Fysiotherapie Jans-Beken komt voort uit de visie 'Herstellen doe je samen'.

Vrij kunnen bewegen zonder dat je iets in de weg zit, dat willen we allemaal. Soms lopen we in ons dagdagelijkse leven toch net even een blessure op waardoor we die vrijheid een stukje kwijtraken. Daar is in veel gevallen door fysiotherapie wat aan te doen.

Fysiotherapie Jans-Beken vindt het daarbij belangrijk dat de cliënt weet: Wat de oorzaak is van het probleem/de klacht en dat dit in begrijpelijke taal wordt uitgelegd;

· Wat er met fysiotherapie aan te doen is;

· Wat de cliënt er zelf aan kan doen;

· Hoe lang de te verwachten hersteltijd is.


Met de tweede vestiging wil Fysiotherapie Jans-Beken nog meer inwoners uit Venray en omgeving aanspreken. Laagdrempelig en goed bereikbaar zijn, zijn slechts twee factoren die hebben meegespeeld in de keuze voor een tweede vestiging. Om dit kracht bij te zetten is er de mogelijkheid om binnen te lopen tijdens het inloopspreekuur. Je kunt elke maandag van 18:00 tot 19.00 aan de Julianasingel, bij fysiotherapeut Juul Janssen binnenlopen en je vraag met hem bespreken. Zonder verwijskaart en ook voor een second opinion kun je bij ons terecht.

Om tot een optimaal resultaat te komen verwacht Fysiotherapie Jans-Beken ook iets van haar cliënt. Dit kan door het doen van oefeningen bij bijvoorbeeld Anytime Fitness of Medisch Fitness Zorg de Keizer, het doen van oefeningen thuis en uiteraard ook het toepassen van adviezen in je dagelijkse leven. Een goed zittende stoel, loophouding aanpassen of de wijze waarop je tilt, het zit hem soms in de simpele dingen. Dingen waardoor je je vrijheid weer terugkrijgt. Meer weten over de behandelwijze van Fysiotherapie Jans-Beken? Neem dan contact op via telefoon 0478 – 560012 of e-mail info@fysiotherapiejans-beken.nl. Alex Jans-Beken en Juul Janssen staan u graag te woord.


Ledenvergadering CDA Venray

Venray | CDA Venray houdt op woensdag 19 oktober vanaf 20.00 uur zijn halfjaarlijkse algemene ledenvergadering.

Aansluitend hierop is er vanaf 21.00 uur een voor iedereen toegankelijke bijeenkomst waarin raadsleden Anne Thielen en Bram Jeurissen hun impressie geven van de landelijke CDA-1000 dag en gedeputeerde Patrick van der Broeck de aanwezigen informeert over de provinciale ontwikkelingen. De meeste tijd is ingeruimd voor de forumdiscussie. Wethouder Jan Loonen maakt iedereen deelgenoot van een groot dilemma waar iedere politicus en bestuurder elke dag opnieuw mee worstelt; waar gaat algemeen belang boven draagvlak? Aan de hand van de thema's Wonen, Werken en Welzijn kunnen alle aanwezigen deelnemen aan dit gesprek met de CDA-politici.