Afbeelding
Foto: Ron Koenen

Aaluna: helende, holistisch praktijk

Vortum Mullem | De omgeving van en in haar praktijk voelt weldadig en helend aan. Een voorbode van de helende behandelingen, die Yvette Kempen in Aaluna aanbiedt. Vanuit haar holistische visie op de mens, zijn gezondheid, geluk en welzijn. Opgedaan en versterkt tijdens een 4-jarige holistische opleiding tot coach/therapeut bij opleidingsinstituut Ananta.

Ieder mens heeft een natuurlijk zelfhelend vermogen. Ziek zijn is in een holistische visie, een poging van het lichaam om aandacht te vragen voor gevoelens, ervaringen en emoties die we hebben genegeerd of weggestopt. Door allerlei oorzaken is de energiestroom geblokkeerd geraakt. We kunnen de ziektesymptomen regulier-medisch behandelen, maar vanuit een holistische visie is dat niet het enige waar het lichaam om vraagt. Door aan de slag gaan met de kern en de energiestroom pakken we tevens de oorzaak aan.

Zo werkt Yvette onder andere met Health/Raymedy, die het zelf genezend vermogen van het lichaam stimuleert. Hierdoor verbetert de gezondheid en kunnen klachten verminderen of verdwijnen. Bijzonder is de combinatie tussen fysieke en emotionele thema's. De kern wordt zichtbaar waardoor je de echte oorzaak in plaats van de symptomen behandelt. Dit alles gebeurt op een volkomen veilige en pijnloze manier. Het is een unieke en uiterst effectieve manier om grote verbeteringen in iemands kwaliteit van leven te brengen.

Deze behandeling is bijvoorbeeld aan te raden bij vele klachten, aandoeningen en diagnoses, zoals: burn-out, darmproblematiek, allergieën, (winter)depressies, ziekte van Lyme, whiplash, migraine, overgangsklachten, stress-gerelateerde aandoeningen, (lage) rugpijn enz. De methode wordt ook succesvol ingezet bij kinderen met bijvoorbeeld ADHD, PDD-NOS en overige autistisch gerelateerde aandoeningen. Daarnaast is een behandeling zeer geschikt voor preventie ter voorkoming van klachten.                 In het geval van ernstige ziekten of klachten of een vermoeden daarvan, is het dringend aan te bevelen om ook altijd gebruik te maken van een reguliere medische diagnose of verzorging.

Aaluna, een verrijking en versterking van en voor je leven, van en voor de professionele holistische geneeskunde. Yvette: "Graag nodig ik u uit voor een van de informatieavonden in de praktijk aan de Veerweg 3 te Vortum Mullem op 16 november of 22 november. Bij interesse kunt u zich aanmelden en bent u welkom om 19.00 uur:"

Aanmelden kan via yvette@aaluna.nl, telefoon 0652433011. Of kijk voor meer informatie op de website www.aaluna.nl.