Proefrijden bij Ebike4all Venray

Venray | Bij Ebike4all Venray en Just-Cars.nl vindt u alles onder één dak voor de in- en verkoop van gebruikte auto's en voor elektrische fietsen.

De E-Bike is niet meer uit het Nederlandse straatbeeld te denken. De elektrische fiets wordt steeds populairder in het woon- en werkverkeer, wordt steeds vaker gekozen in plaats van de tweede auto en draagt bij aan een gezondheid en een vitale levensstijl. Waar de E-Bike voorheen vooral aantrekkelijk was bij ouderen, kiezen ook steeds meer jonge mensen voor de fiets met trapondersteuning. Als onderdeel van een groot winkelnetwerk biedt Ebike4All Venray een breed assortiment elektrische fietsen aan, die zo licht en comfortabel mogelijk rijden en zijn voorzien van de laatste technieken en trends. Ebike4All biedt E-Bikes van kwaliteit, met rijcomfort, in combinatie met de unieke actie "Altijd 2e E-Bike gratis!*" en andere aantrekkelijke kortingen. Naast de garantieregeling bent u hier aan het juiste adres voor een unieke vierjarige allrisk E-Bike verzekering voor slechts €250 (excl. €5 poliskosten), onafhankelijk van woonplaats of regio.

Wilt u vrijblijvend informatie over E-Bikes of onafhankelijk advies? Kom dan op zondag 16 oktober van 10.00u tot 17.00u uitgebreid proefrijden op de elektrische fietsen van Ebike4all Venray. Onder het genot van een kop koffie staan wij u graag te woord! U vindt Ebike4all Venray aan Keizersveld 73.


Comfort in
de badkamer

Deurne | Comfort. Voor veel mensen is dat hét sleutelwoord bij het samenstellen van een nieuwe badkamer. Maar wat voor de een comfortabel is, kan voor de ander weer van mindere betekenis zijn.

Daarom is het van belang dat het comfort in de badkamer wordt afgestemd op de wensen van de gebruiker. Bij Sanidrõme Thijssen in Deurne weten ze wat comfort in de badkamer betekent. Een rondje door hun showroom laat zien dat voor allerlei toepassingen comfortabele oplossingen zijn. Vasco aluminium designradiatoren bieden 100% duurzaam, esthetisch verantwoord verwarmingscomfort, dat zich uit in de vele voordelen: hoog rendement bij lage temperaturen, goede warmtegeleiding, beschikbaar in vele kleuren en licht qua gewicht. Een ander voorbeeld zijn de hoogwaardige douchewanden van HSK.

Deze kunnen voor extra onderhoudscomfort voorzien worden van een edelglascoating, die het aanhechten van zeepresten, vuil en kalk sterk reduceert. Laguna-badkamermeubelen bieden volop opbergcomfort. De Xclusive by Nobili-collectie bestaat uit badkamerkranen, inclusief thermostaten, showerpipes, inbouwvarianten en keukenkranen. De kranen zijn voorzien van waterbesparende technieken en een vergrendeling voor warm water. Dus extra veilig voor kleine kinderen, omdat ze zich niet kunnen branden. Nieuw zijn de Luxalon LED-inbouwspots met natuurlijk licht: zeer onderhoudsvriendelijk, stijlvol, energiebesparend en door de IP44-normering geschikt voor natte ruimtes, zoals de badkamer. Van 16 oktober t/m 30 november zijn het Voordeelweken bij Sanidrõme Thijssen.

Profiteer bij aankoop van een badkamer inclusief installatie van 500 euro voordeel op één van de genoemde comfort producten. Vraag ernaar in de showroom of kijk op www.sanidrome.nl/voordeelweken.


Silveren Swaentje

Venray | Ad van Zwol krijgt op vrijdag 28 oktober om 19.00 uur in besloten kring 't Silveren Swaentje uitgereikt.

De doelstelling van de stichting is het periodiek uitreiken van het ereteken aan personen, die zich in opvallende mate hebben ingezet om de Venrayse cultuur of erfgoed in woord, geschrift, beeld, muziek of anderszins te accentueren of te behouden. De in Tiel geboren Van Zwol verhuisde in 1963 naar Venray. Bij SV Venray was hij al snel begeleider van het eerste elftal, maar ook trainer van diverse jeugdelftallen, scheidsrechter en bestuurslid. En hij was medeoprichter van de Blaoskòmpeneej Láng Zök, in 1980 als huisband van SVV begonnen. Hij was de redacteur van het wekelijks blaadje De Rooyse Rakker en mederedacteur van het 40-jarig jubileumboek van SVV. De naam Van Zwol is ook bij Omroep Venray niet weg te denken. Hij verzorgt al jarenlang radioverslagen en vastelaovesprogramma's en is actief binnen de tv-tak. Bij Veldeke Venray heeft hij zijn sporen verdiend door meer dan vijfentwintig jaar de Venrodse aovend te organiseren.

Van Zwol schreef twintig jaar d'n Hazegaerf van Veldeke en redigeert daarnaast al jaren de carnavalsliedjes en carnavalskranten van De Piëlhaas. Hij heeft ook enkele liedjes op zijn naam staan en werkte mee aan het boek Parelkes uut de Pieël en aan het spreekwoordenboek in Venrays dialect. Als vrijwilliger bij het Historisch Platform Venray heeft hij het archief van Jac Martens gedigitaliseerd. Ook is hij verbonden aan RooyNet en legt daarin het accent op het Venrays dialect in woord en geschrift.


Bijdrage De Halt

Holthees | Gemeenschapsaccommodatie De Halt in Holthees heeft een bijdrage toegezegd gekregen van 7.500 euro van het VSBfonds voor het verbeteren van de accommodatie. De bijdrage wordt met name besteed aan de tv- en geluidsinstallatie in het gebouw. Dankzij deze bijdrage kan Holthees-Smakt, en in het bijzonder het verenigingsleven, binnenkort beschikken over een goed toegeruste accommodatie, waar de diverse verenigingen uitstekend uit de voeten zullen kunnen met hun diverse sociale, culturele en maatschappelijke activiteiten.