Afbeelding
Foto: Ron Koenen

Tentfeest Overloon

Overloon | Het zevende Overloonse Tentfeest vindt plaats op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 oktober op het evenemententerrein bij het gildehuis aan de Stevensbeekseweg.

De geselecteerde bands zorgen voor een gevarieerd muziekaanbod. Op vrijdag treden de Afslag 7 en de Weekend Warriors op. Deze coverbands staan garant voor een avond boordevol livemuziek en entertainment, zij spelen Engels- en Nederlandstalige nummers. De Weekend Warriors zijn onder andere bekend van Paaspop en de Zwarte Cross. Op zaterdag is Proost van de partij, deze band bestaat uit zes energieke muzikanten. Op zondag wordt de feesttent omgedoopt tot een waar speelparadijs voor kinderen met springkussens, ballenbak, schminken, ranjafontein, ballonnenclown en nog veel meer. Voor meer info of kaarten: www.tentfeestoverloon.nl.


Rien Min: ontwerp Hazestekt Piëlhaas

Venray | De Hazestekt van De Piëlhaas van komend seizoen is ontworpen door Rien Min. Rien Min werd hiervoor enkele maanden geleden benaderd door de Kemissie Pers en Promotie en heeft met veel enthousiasme deze taak uitgevoerd. Deze Hazestekt belooft net als de voorgangers een waar collectorsitem te worden. De Hazestekt wordt gepresenteerd op 11 november bij de opening van het nieuwe vastelaovesseizoen en is daarna te koop voor 5 euro tijdens activiteiten van De Piëlhaas, in Hotel Café Hulsman, Gastrobar Tof en de Thetru. De Hazestekt is ook in de webshop te koop.