Afbeelding
Foto: Ron Koenen

TOF bij Lifestyle Experience

Venray | Gastrobar TOF is op zondag 16 oktober om 14.20 uur bij RTL4 te zien in het programma Lifestyle Experience. Afgelopen vrijdag vonden hiervoor de opnames plaats in de begin juli aan de Grote Markt in Venray geopende horecazaak van Floor en Twan van Bussel.

De uitzending wordt herhaald op zaterdag 22 oktober om 15.10 uur bij RTL 5. "We werden door de programmamakers zelf benaderd", zegt Twan van Bussel. "Ze hadden gehoord dat er in Venray een bijzondere zaak was geopend, met een bijzondere formule en een mooie inrichting. Ze willen in elke uitzending een nieuwe horecazaak presenteren. Ja, natuurlijk werken wij er graag aan mee. Het is mooie reclame voor ons bedrijf."


Colleges sterrenkunde

Venray | Astronomieclub Aarde start in samenwerking met het Raayland College in Venray een basiscursus sterrenkunde. Iedereen is van harte welkom tijdens de gratis introductieavond op dinsdag 11 oktober om 19.00 uur. Surf voor meer informatie naar www.astronomieclubaarde.nl.

Cursus bridge

Venray | De Overloonse Bridgeclub start op dinsdag 8 november van 9.30 tot 12.00 uur in gemeenschapshuis De Pit in Overloon met een vervolgcursus bridge. De cursus is bedoeld voor iedereen die nog niet al te lang bridge speelt of graag zijn kennis wil verdiepen. Informatie: Gerda Crooijmans telefoon (0478)641265, e-mail crooijmans-driessen@ziggo.nl.