Afbeelding
Foto: Ron Koenen

Rosentaler op Oktoberfest

Venray | Bij het Oktoberfest denkt iedereen aan Duitsland, maar er zijn overal ter wereld al varianten op dit Beierse evenement te bezoeken. Dit jaar wordt alweer voor de zesde keer het Oktoberfest in Venray georganiseerd.

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober staat de feesttent op het St. Annaterrein aan de Noordsingel weer geheel in het teken van Duitse muziek, bier en braatworst. Op vrijdag 28 oktober staan er vier artiesten op het podium van het jaarlijkse Oktoberfest Venray.

De Rosentaler zijn sinds jaren niet meer weg te denken in het oktoberfest circuit en sinds het begin in Venray van de partij. Duits, Tiroler, Alpenrock, met de Rosentaler is het altijd feest. Der Alphornzauberer & Thomas brengen originele act en schlagers in geheel eigen stijl met een alphoorn en zang. Hun bekendste optreden was tijdens das Grosse Coen und Sanderfeest in de Heineken Music hal.

Die Geile Mädeln in hun Tiroler hotpants brengen de meest ondeugende Tiroler après skihits ten gehore. Alles meerstemmig zingend zijn ze vooral in voor een geintje.

De Venrayse lokale held Gert Janssen was vorig jaar pas voor het eerst op het Oktoberfest in Venray en meteen een daverend succes. Lekker meezingen met Duitse schlagers en meezingers is zijn motto. Volgende week presenteert Peel en Maas het programma van zaterdag 29 oktober.

Kaarten zijn te koop via de website www.oktoberfestvenray. Voorverkoopadressen zijn de Uitmarkt en de Klokkenluider.