Afbeelding
Foto: Ron Koenen

De KinderSofa wint fotowedstrijd

Merselo | Kindercentrum de KinderSofa in Merselo is winnaar geworden van de fotowedstrijd tijdens de landelijke Modderdag in juni van dit jaar.

De winnende foto is gemaakt door één van de ouders, Leon Hodiamont. Het kindercentrum stuurde de leukste foto in die tijdens de activiteit was gemaakt door Hodiamont.

Kinderen, leiding en ouders genoten tijdens de landelijke Modderdag van het ravotten in de modder. Zij werden van top tot teen zwart, maar genoten van het geweldige evenement.

Buiten spelen is bij de KinderSofa een pre, zeker na een intensieve schooldag worden de kinderen graag mee naar buiten genomen. De Kindersofa is gelegen aan Grootdorp 32 in Merselo, email: kindercentrum@kindersofa.nl.


Walk&Talk

Venray | De bibliotheek in Venray houdt op dinsdag 11 oktober een Walk&Talk-bijeenkomst. Het thema is vrijwilligerswerk. Mag ik vrijwilligerswerk doen als ik een uitkering heb? En waar moet ik dan allemaal rekening mee houden? Voor wie (even) geen betaalde baan heeft, is vrijwilligerswerk een voor de hand liggende optie. Yvonne Hanraets, coördinator van Match voor vrijwilligers, geeft een presentatie over vrijwilligerswerk en de regels van het UWV hieromtrent.Een Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden. Elke werkzoekende is welkom vanaf 9.00 uur. De start is om 9.30 uur en de bijeenkomst duurt tot 11.30 uur. Deelname is gratis. Vooraf aanmelden via e-mail venray@biblionu.nl.