Samenwerking Evenementenhal Venray

Venray | Evenementenhal Venray gaat samenwerken met Excitement Events, een creatieve fabriek voor feestelijke evenementen en teambuilding uit Wijchen.

De aftrap van deze samenwerking vindt plaats op woensdag 5 oktober met een feestavond tijdens het dagrecreatie congres Leisure Business Days in Evenementenhal Venray. "Wij zijn erg blij met deze nieuwe samenwerking", legt Daisy Lommen namens Evenementenhal uit. "Het biedt nieuwe mogelijkheden voor de toekomst. Met de feestavond tijdens Leisure Business Days trappen wij de samenwerking af. In de toekomst hopen wij meer evenementen gezamenlijk op te pakken. Denk bijvoorbeeld aan een groot Sinterklaasfeest."

De feestavond tijdens Leisure Business Days wordt geproduceerd door Excitement Events met de Nederlandse première van hun dinershow Imagine en het nieuwe feestconcept Extravaganza, waar Dames Draaien Door onderdeel van uitmaakt. Kaarten voor deze feestavond zijn te bestellen via www.leisurebusinessdays.com. Excitement Events streeft ernaar om live communicatie een betekenis te geven. Betekenis in de vorm van inhoud én resultaat van evenementen.

Ondersteund door een team van professionals kan Excitement Events snel schakelen van strategie naar creatieve evenementenconcepten met technische realisatie, organisatie en uitvoering. Op Leisure Business Days begint de avond met een diner en loungemuziek. Hierna volgt de Nederlandse première van de dinershow Imagine, waarbij het verhaal van lichtprinses Careen Stems centraal staat.

Daarna gaat de avond verder met de première van het nieuwe feestconcept Extravaganza, waar Dames Draaien Door onderdeel van uitmaakt. Tijdens deze voorstelling wordt de enige man van de avond, zanger Paul Rémon, omringd door vrouwelijke dj's, instrumentalisten en vocalisten. Een unieke mix van live entertainment, elektronische muziek en daarop afgestemde imponerende lichtshow. Bovendien komen de grootste hits van de 80's tot nu aan bod.


Partijdumper opent aan Westsingel 54

Venray | Witgoedspeciaalzaak Partijdumper opent zaterdag weer haar deuren op een nieuwe locatie, Westsingel 54 in Venray. In dit pand, voorheen Franssen Keukens, kunnen belangstellenden vanaf zaterdag 8 oktober terecht voor al hun huishoudelijke elektrische apparatuur.

Vorige week dinsdagmiddag brandde het magazijn van Partijdumper aan de Wilhelminastraat in Venray volledig uit. Kortsluiting in een ventilator was de oorzaak van de brand. Het winkelgedeelte bleef wel gespaard, maar de daarin aanwezige apparatuur heeft roet- en rookschade. Gelukkig deden er zich geen persoonlijke ongelukken voor. Zaterdag heropende Partijdumper zijn winkel. Klanten konden daar terecht en hun keuze maken.

Dankzij snel schakelen en goede medewerking van de leveranciers kon Partijdumper deze apparaten weer vrij snel leveren aan zijn klanten. Ondertussen werd naarstig gezocht naar een nieuwe locatie, die gevonden werd aan de Westsingel in Venray, in het voormalige pand van Franssen Keukens.

Afgelopen week is vervolgens alles in het werk gesteld om deze locatie in te richten met nieuwe apparaten. Hierdoor kunnen zaterdagmorgen de deuren aan de Westsingel open en kunnen klanten daar terecht voor tal van scherpe aanbiedingen.

Bovendien krijgen klanten die op zaterdag 8 of zondag 9 oktober voor meer dan 300 euro aankopen doen bij Partijdumper een Oral Braun-tandenborstel ter waarde van 29 euro gratis.


Fanclubdag Wout Poels

Blitterswijck | Wielrenner Wout Poels is op zaterdag 22 oktober de hele dag te gast op zijn eigen fanclubdag op het dorpsplein in Blitterswijck en in het clublokaal De Zwart in Blitterswijck.

Het programma bestaat onder meer uit een meet-and-greet met Poels, een toertocht door Noord-Limburg met de renner en een grote e-bike-toertocht. Ook wordt hij in het zonnetje gezet vanwege zijn overwinning in Luik-Bastenaken-Luik. Tevens is tijdens de fandag het grote finishdoek te zien die Poels ontving tijdens het Wielercafé in Horst. Fans kunnen met het doek op de foto. Traditioneel wordt de fanclubdag afgesloten met de Ronde van Blitterswijck voor de allerkleinste fans die samen met de wielrenner enkele rondjes om de kerk fietsen. Ook de quiz Petje af, petje op en de verkiezing fan van het jaar staan op de rol.