Afbeelding
Foto: ron koenen

Kiwanis Nederland steunt Unicef

Venray | Kiwanis Nederland vierde haar zesde lustrum met een gift van 1.000.000 euro aan Unicef. De symbolisch overhandiging, het geld is al besteed, betekende tevens het einde van het Stop Tetanus-project in Nederland. Voor dat project hebben de Nederlandse Kiwanisclubs in vijf jaar tijd in totaal 1.000.000 euro verzameld.

Joost van der Weiden, de contactpersoon van het project StopTetanus voor Kiwanis Schieëpersland, is ook supertrots met het behaalde resultaat. "Kiwanis Schieëpersland heeft met 10.000 euro meer dan substantieel bijgedragen aan het welslagen van dit prachtige initiatief. Een initiatief waarmee wij ons als Kiwanis Nederland, maar ook wereldwijd als Kiwanis, international op de kaart hebben gezet. Wereldwijd is er door alle Kiwanisclubs een bedrag van 100 miljoen dollar bij elkaar gebracht. Zo zie je maar, dat je met het bundelen van krachten, je een heel eind kunt komen", aldus een contente Joost.

Op de foto neemt Monique van de Ven als ambassadrice van Unicef de check van Kiwanis Nederland in ontvangst.


Toon Hermans Huis

Venlo | Het Toon Hermans Huis Venlo houdt op woensdag 5 oktober onder begeleiding van gidsen en enkele medewerkers een wandeling bij Jagersrust in Schandelo. Bijeenkomst en vertrek om 13.30 uur vanaf de parkeerplaats bij Jagersrust aan de Straelseweg 35 in Velden of om 13.00 uur bij de Familiekerk aan de Belletablestraat in Venlo. Opgeven via telefoonnummer 3211433 of e-mail info@toonhermanshuisvenlo.nl.