Afbeelding
Foto: ron koenen

NK-titel voor Quinn Gerlach

Venray | Quinn Gerlach van thaikickboksvereniging Quinn Gym uit Venray is voor de tweede keer Nederlands kampioen muay thai geworden bij de WNF -35 kilogram (8-9) jaar. Deze titelstrijd werd in toernooivorm afgewerkt.

Gerlach won de eerste wedstrijd op punten en de tweede op tko door een draaitrap. Rayan Elfachtali won twee wedstrijden, maar verloor vervolgens de finalepartij. Als tweede liet hij toch zeven andere deelnemers achter zich. Abdirahman Abdi en Aya Najja verloren hun eerste partij en daarmee was hun toernooi afgelopen.


Collecte MS Fonds

Venray | Van 21 tot en met 26 november houdt het Nationaal MS Fonds de landelijke huis-aan-huiscollecte. Ieder jaar gaan er duizenden collectanten met een collectebus langs de deur om geld in te zamelen voor mensen met Multiple Sclerose (MS). Over de ziekte MS is nog veel onbekend. De collecte is de belangrijkste bron van inkomsten voor het fonds, want het ontvangt geen subsidies en is volkomen afhankelijk van donaties en giften. Door de collecte kan het werk worden gedaan en kan er geïnvesteerd worden in innovatieve onderzoeken om MS te genezen. Er wordt nog gezocht naar nieuwe collectanten en coördinatoren. Kijk op www.mscollecte.nl voor meer informatie.