Afbeelding
Foto: ron koenen

Dave Rooney in De Uitmarkt

Venray | Op vrijdag 30 september is de Ierse zanger Dave Rooney weer te gast in café De Uitmarkt in Venray.

Hij neemt ook dit jaar weer Dave Browne mee, gitarist in Dublin en onnavolgbaar in zijn gitaarspel. Afgelopen jaar was dit optreden een daverend succes in De Uitmarkt. Afgelopen zomer waren beiden te horen en te zien in de grootste Ierse Pub van Las Vegas. Rooney is afkomstig uit Dublin en is daar een van de vaste artiesten in de bekende Temple bar.

Rooney is een multi-instumentalist. Hij zingt gevoelige maar ook vlotte ballades en heeft inmiddels twee albums op zijn naam staan. Op een van die albums staat het gevoelige nummer This is my Home. Dtaat voor alles wat hij de afgelopen jaren in Ierland en on tour door Europa heeft meegemaakt. Buiten eigen nummers brengt hij ook traditionele meezingers. Als kroon op zijn werk werd hij in 2012 in Ierland tot singer-songwriter van het jaar gekozen. Aanvang 22.00 uur en de entree is gratis.


Computerclub

Venray | Computerclub Venray houdt elke vrijdag van 18.00 tot 22.00 uur in WOC 't Schöpke in Venray haar wekelijkse bijeenkomst. Ook niet-leden zijn van harte welkom. Wie problemen heeft en deze opgelost wil zien wordt een bijdrage in de kosten van 10 euro gevraagd. Daarmee is het lidmaatschap voor drie maanden voldaan. Het pc-systeem, zonder accessoires, meenemen. Voor meer informatie: www.computerclubvenray.nl of telefoon 06-34651154.