Afbeelding
Foto: henk lammen

Open huis Noorderhof 10-20

Venray | Op 21 oktober 2016 van 16.00 uur tot 19.00 uur zijn belangstellenden van harte welkom om het gerenoveerde kantoorpand aan de Noorderhof 10-20 te komen bekijken, onder het genot van een hapje en drankje.

Naast Paul Engelen (Qwezz Cloud) zijn sinds 1 juli ook Olga Roffers (ZwartOpWit Notariaat), Tjeerd Jenniskens (Duisenburgh Vermogensregie Jenniskens) en Barbet Verhalle (Full Account Adviseurs en Accountants) in het pand aan de Noorderhof gevestigd.

ZwartOpWit Notariaat is een jong en modern notariskantoor, waar service en kwaliteit samen gaan met betaalbaarheid en snelheid. Voor zowel de ondernemer als de particulier is ZwartOpWit Notariaat hét notariskantoor in Venray en omgeving!

Duisenburgh Vermogensregie Jenniskens is het bedrijf van de ervaren vermogensadviseur Tjeerd Jenniskens. Het concept bestaat uit een combinatie van gedegen vermogensadvies en ouderwetse aandacht en betrokkenheid. Dit heeft er toe geleid dat al veel mensen hun weg hebben gevonden naar Duisenburgh Vermogensregie Jenniskens.

Barbet Verhalle is het gezicht van de derde vesting van Full Account Adviseurs en Accountants in Venray. Naast de kantoren in Venlo en Tegelen, wil Full Account ook in Venray en omgeving dé schakel zijn in succesvol ondernemen!

Qwezz is een begrip in Venray en wijde omgeving voor ondernemers die hun ICT goed geregeld willen hebben. Op tweejarige leeftijd stopte Paul Engelen, eigenaar van Qwezz, zijn vingers in het stopcontact en kwam hij onder stroom te staan. Het moet dát moment zijn geweest waarop hij een passie heeft gekregen voor techniek. Qwezz biedt hoogstaande ICT-oplossingen en ondersteuning voor een vast bedrag per maand.

Voor meer informatie kijk op www.zwartopwitnotariaat.nl, www.duisenburghvermogensregie.nl, www.fullaccount.nl - www.qwezz.nl. Tevens zijn de bedrijven vertegenwoordigd op de Ondernemers Vakdagen op 4, 5 en 6 oktober in de Evenementenhal in Venray. Foto Henk Lammen.