Erelid SV Oostrum in het zonnetje

Oostrum | Op de jaarvergadering van SV Oostrum is Tilly Rutten door het bestuur benoemd tot erelid. De voordracht werd met een applaus van de aanwezigen begroet om te onderstrepen dat deze voordracht op de goedkeuring van de leden kon rekenen. Op een voor haar wat onwennige plek, de voorgrond, werd een uitgebreide opsomming gegeven van al hetgeen Tilly de afgelopen 41 jaar voor de vereniging heeft gedaan. De grootste bulk werk heeft ze toch wel verzet voor de jeugdafdeling, met name als jeugdwedstrijdsecretaris. Een functie die ze sinds mensenheugenis met verve vervult. Na de lovende woorden kreeg Rutten een oorkonde en bloemen en werd ze gefeliciteerd door de aanwezige leden.

Gelijkspel SVOC'01

SVOC'01-Astrantia/ONA 11-11 (5-6). Doelpunten SVOC'01: Maartje Janssen (3x), Sofie de Mulders en Rian Willems (beiden 2x), Femke Kleeven, Inge Claessens, Elien Nabben en Marloes Cox.

Oirlo | In de overgangsklasse A speelden de korfbalsters van SVOC'01 gelijk tegen Astrantia/ONA: 11-11. De eerste helft werd afgesloten met een kleine voorsprong voor de gasten: 5-6. Na de thee leek SVOC'01 op sportpark De Heesakker bij een stand van 11-9 de zege te pakken. In de slotfase pakten de gasten met twee treffers op rij alsnog een punt. "We konden bij 11-9 helaas niet doordrukken", aldus aanvoerster Astrid Classens. "Maar het gelijkspel geeft wel de verhoudingen in het veld weer."

Voor SVOC'01 scoorden Maartje Janssen (3x), Sofie de Mulders en Rian Willems (beiden 2x), Femke Kleeven, Inge Claessens, Elien Nabben en Marloes Cox de doelpunten.

Merselo gelijk

Merselo-Lottum 9-9 (4-6). Doelpunten Merselo: Jacqueline van Meijel (3x), Aniek van den Heuvel en Nikky Zegers (beiden 2x), Angela Litjens en Lisa Verhoeven.

Merselo | In de eerste klasse deelden de korfbalsters van Merselo en Lottum de punten: 9-9. Beide ploegen waren in de eerste helft aan elkaar gewaagd. Merselo nam een voorsprong, maar de gasten gingen toch met een kleine marge de rust in: 4-6. In de tweede helft kwam Merselo knap terug en kwam zelfs met 9-8 voor. In de slotfase scoorde Lottum de gelijkmaker. Voor Merselo scoorden Jacqueline van Meijel (3x), Aniek van den Heuvel en Nikky Zegers (beiden 2x), Angela Litjens en Lisa Verhoeven.