Afbeelding
Foto: ron koenen

Bridge: geslaagde kroegentocht

Venray | De organisatie van de Venrayse Bridge Kroegentocht kan terugkijken op een geslaagde 22e editie van dit evenement met 396 bridgers in twaalf locaties.

De prijzen waren voor het merendeel geschonken door de Venrayse middenstand en horeca. De winnaars waren de heren Ron van Gaal en Jan Willem van Diepen uit Venray/Boxmeer met een score van 67,51% met op de tweede plaats de dames Van der Beele-Van Veghel uit Venray/Ysselsteyn met 66,70% en derde werden de dames Julicher-Strouken uit de Reuver met 65,34%.

De volledige uitslag is te zien op www.bridge.lenards.org.

De 23e editie van de kroegendrive vindt plaats op 16 september 2017 met de bekende slogan de derde zaterdag van september, Venray bridgestad.


Bijzonder doelpunt Niek Versteegen

Groesbeek | Niek Versteegen scoorde vrijdagavond als invaller bij Achilles'29 zijn eerste doelpunt in het betaald voetbal.

De oud-aanvaller van Venray scoorde in de 74ste minuut de 1-2 tegen Telstar. Het doelpunt van Versteegen mocht de Groesbeekse ploeg niet baten. Ondanks een slotoffensief bleef de gelijkmaker uit. Achilles kent een dramatische start van dit seizoen. Door de nederlaag tegen Telstar, de zesde in zeven wedstrijden, blijft Achilles hekkensluiter in de eerste divisie.

Freek Thoone uit Leunen zat de hele wedstrijd op de bank.