Judovereniging Venray in actie

Venray | De deelname aan het toernooi van Judoclub Za-Rei uit het Zuid-Limburgse Wahlwiller is traditioneel de start van het nieuwe wedstrijdseizoen voor de wedstrijdjudoka's. Het toernooi is klein van opzet met slechts honderd judoka's en daarom ook een goede gelegenheid voor nieuwe wedstrijdjudoka's om ervaring op te doen en voor de jeugdige judoka's met wat meer ervaring om weer in het ritme te komen voor de zwaardere toernooien die nog gaan komen later in het seizoen. De resultaten van Judovereniging Venray: 1) Bora Soysal, Daan Flinsenberg, Vince van Vegchel, Marit Woertman, 2) Floris Woertman, Koen Flinsenberg, 3) Jort Woertman, Levi Hermans, Floris Haumann.

Nederlaag SSS'18

Bekkerveld-SSS'18 2-1 (2-0). Doelpunt SSS'18: Isabel Hengst

Heerlen | In de eerste klasse leden de voetbalsters van SSS'18 opnieuw een nederlaag. In Heerlen hield Bekkerveld de punten in eigen huis: 2-1. Voor de rust strafte de thuisploeg twee fouten van de gasten uit Overloon genadeloos af: 0-2. Na de thee kwam SSS'18 terug tot 1-2, nadat Isabel Hengst een vrije trap knap binnenschoot. Vijf minuten later werd een tweede doelpunt van de gasten ten onrechte afgekeurd. "We hebben te slordig gespeeld en Bekkerveld profiteerde optimaal van onze fouten", aldus SSS'18-trainer Christos Kousounis.