Afbeelding
Foto: ron koenen

Meubelstudio voor iedere stijl

Boxmeer | Ben je op zoek naar een inrichting voor je woon- of slaapkamer, of juist naar accessoires om je inrichting te veranderen? Dan ben je bij Meubelstudio Van Haren aan De Raetsingel 2a in Boxmeer aan het juiste adres. "Wij hebben voor iedereen de juiste stijl", aldus Henri van der Straaten, samen met Gerrie van Wijk eigenaar van Meubelstudio Van Haren in Boxmeer.

Het bedrijf bestaat inmiddels al dertig jaar. "Wat vooral belangrijk is, is luisteren naar onze klanten", vertelt Gerrie. "Zij vertellen wat ze willen en daar gaan wij dan mee aan de slag, denken met ze mee en vullen hun wensen samen in."

Voor iedere stijl houdt in dat er een breed aanbod is. "Dat klopt, van eigentijds tot romantisch van industrieel tot klassie. We hebben het op meubelgebied allemaal of kunnen het voor onze klanten realiseren. Want vaak wil een klant ook maatwerk en dat kunnen wij aanbieden." De meubels van Meubelstudio Van Haren zijn veelal op eiken gebaseerd. "In onze sfeervolle showroom kunnen de klanten zich helemaal laten inspireren."

Naast wonen heeft Meubelstudio Van Haren ook een slaapafdeling. "Op het gebied van boxsprings, bedden en linnenkasten hebben we ruime keus. En ook hier kunnen we maatwerk leveren", aldus Henri. Henri en Gerrie volgen uiteraard ook alle woontrends. "Onze showroom wordt regelmatig aangepast zodat mensen inspiratie kunnen opdoen op basis van de laatste woontrends." Voor Meubelstudio Van Haren gelden eigenlijk drie stelregels voor de klant: service, kwaliteit en betaalbaar. "Naast een goed advies lossen we, mocht er een keer iets zijn, problemen direct op. Bovendien ontzorgen we onze klant met gratis bezorging en montage en voeren we het oude meubilair voor de klant ook af."


Vincent van Gogh rent voor het goede doel

Venray | Vincent van Gogh voor geestelijke gezondheidszorg ondersteunt de stichting SocialRun en wil onder andere door het opnieuw afvaardigen van een SocialRun-team, de Vincent van Gogh Runners, zijn steuntje bijdragen aan dit goede doel. De SocialRun is een non-stop estafetteloop voor het goede doel. Het team van Vincent van Gogh bestaat uit acht lopers, zij worden ondersteund en aangemoedigd door een team van begeleiders. Van vrijdag 23 tot zondag 25 september lopen zij samen met teams van andere organisaties 555 kilometer in 48 uur, met als doel openheid te stimuleren rondom psychische en psychiatrische aandoeningen. Elke kilometer die wordt afgelegd kan gesponsord worden voor vijf euro. Meer informatie is te vinden op www.socialrun.eu.