Crowdfunding Bram Zeegers

Venray | Skeletonner Bram Zeegers (18) uit Venray is vorige week op een vierde plaats geëindigd tijdens de wereldtitelstrijd Summer Push (startwedstrijd voor bobslee en skeleton) in Mamaia in Roemenië. Met een tijd van 5,93 seconden belandde de Zeegers net naast een podiumplaats.

"Ik heb een zeer leerzame trainingsstage gehad en ben met een goed gevoel thuisgekomen. Mijn trainingsmaatje en kamergenoot Sebastian Enache is wereldkampioen geworden", meldt een tevreden Zeegers. Over ruim een maand gaan de eerste bobsleebanen weer open en sluit Bram Zeegers zich aan bij het Roemeense team van Marius Ene om dit seizoen de Europacup te sleeën. Hij blijft voor Nederland uitkomen en is een crowdfundingactie begonnen. Bram Zeegers is op zoek naar mensen of bedrijven die hem willen sponsoren voor zijn deelname aan de
Europacup.

"Mijn doel is deelname aan de Olympische Spelen van 2022 in Peking, maar mijn streven is om al in 2018 op de Spelen van Peyongchang te kunnen aantreden. Omdat ik op dit moment de hoogst geplaatste Nederlandse skeletonner ben, wil ik echt alles gaan inzetten om kwalificatie voor 2018 mogelijk te maken." Doneren kan via http://www.talentboek.nl/donatiedoelen/21-bobslee-skeleton/620-europacup.


Burendag Schuttersveld

Venray | Om de saamhorigheid te versterken, de sfeer te verhogen en het imago te verbeteren wordt bij de Schuttersveldflat een burendag gehouden op zaterdag 24 september van 14.30 tot 17.00 uur. Alle bewoners van de flat en bewoners van het verzorgingshuis zijn welkom in de tuin van de verzorgingsflat.