Afbeelding
Foto: ron koenen

Merselo: nieuwe hoofdsponsor

Venray | Vorige week vrijdag werd op Sportpark de Vloet in Merselo de nieuwe hoofdsponsor van SV Merselo gepresenteerd.

Met trots werd aangekondigd dat Brainpact uit Venray zich voor vijf jaar aan de club verbindt als hoofdsponsor. Daarbij werd de gehele selectie, het eerste en tweede elftal, compleet in het nieuw gestoken.

Naast een nieuw thuistenue ontving de selectie ook het nieuwe uittenue, trainingspakken, warming-up shirts en tassen. Op de foto showt het eerste elftal de nieuwe wedstrijdkleding.

Brainpact Industrial Automation is specialist in ontwerp, engineering en ontwikkeling van besturingssoftware en is de effectieve, servicegerichte partner voor automatisering in de industrie: innovatief, krachtig en betrouwbaar.


Schrijfcafé in Geijsteren

Geijsteren | In Geijsteren wordt op woensdag 21 september van 10.00 tot 12.00 uur een schrijfcafé gehouden. Boodschappenlijstje maken, appen, e-mailen, brieven, dagboeken, kaartjes: iedereen kan schrijven!

Eenvoudige, kleine opdrachten zorgen er tijdens het schrijfcafé voor dat er vanzelf tekst op papier komt. Spelling en grammatica zijn niet belangrijk. Aanmelden kan bij Karin Janssen, telefoon 06-30529188, e-mail info@karin-janssen.nl, website www.karin-janssen.nl.