Afbeelding
Foto: ron koenen

Uitslagen Jeu de boules

Venray | Op de Bouledrome-accommodatie aan de Hoopweg in Venray is zondag door JBC Venray een jeu-de -boules-doublettentoernooi gehouden. Veel deelnemers gingen het gevecht aan om de wisseltrofee.

Er werden vijf wedstrijden, verdeeld over twee poules, gespeeld. De winnaars van beide poules moesten in een finalewedstrijd gaan uitmaken wie de trofee mee naar huis mocht nemen. Het was uiteindelijk het Venrayse doublet Rob Janssen en Johan van Maris (foto) dat met 13-5 won van het Cuijkse duo Mitch en Brian Schampers.

Uitslag Poule A:

1. Rob Janssen en Johan van Maris, Venray. 2. Maurice Forster en Luca Joris, Vierssen (D). 3 Stefan Thissen en Nico Stano, Krefeld (D). 4. Folkert Steverink en Ben Broekmeijer, Cuijk. 5. Jan en Riet Vaessen, Koningslust. 6. Herman en Mien Janssen, Heide. 7. Gerard Loeffen en Joos Heesen, Venray. 8. Sjors en Marianne van de Geer, Uden. 9. Noud Pijpers en Harrie Janssen, Leunen. 10. Nelly Geurts en Dien Janssen, Heide.

Uitslag Poule B:

1. Mitch en Brian Schampers, Cuijk. 2. Wil van Gestel en Ruud Jolie, Tilburg. 3. Toon van Rens en Edgar Ikkert, Heide-Venray. 4. Annemie en Wil van de Dungen, Tilburg.

5. Thomas Thissen en Rob van de Hoef, Goch (D). 6. Jan en Toon van de Pas, Ysselsteyn. 7. Paul en Benny Aerts, Lokeren (B). 8. Peter Huys en Herman Keyzers, Ysselsteyn. 9. Joof van Dooren en Jeanne Emmen, Tilburg. 10 Jos Janssen en Eef Zeelen, Venray.