Afbeelding
Foto: ron koenen

Geslaagd concert MMSK

Venray | MMSK St. Petrus Banden uit Venray kan terugkijken op een geslaagd zomeravondconcert. Vorige week vrijdag was het Schouwburgplein in Venray aangekleed met een parachute die het plein in de juiste sfeer bracht.

Met de klanken van de ouverture van de musical Tommy openden MMSK St Petrus Banden uit Venray en Muziekvereniging de Eendracht uit Esscharen het zomeravondconcert. Na enkele instrumentale nummers was het de beurt aan Pim Weijs uit Leunen om zijn opwachting te maken tijdens de Bløf Medley.

Een geweldige stem die ook bij nummers als Moondance, Feeling Good en All Night Long volledig tot zijn recht kwam. De twee verenigingen onder leiding van Joop Derks wisselden instrumentale en zangnummers met elkaar af. Het repertoire was een mix van muziekstijlen voor zowel jong als oud.


Lezing hondenspecialist

Ysselsteyn | Hondenspecialist Arnoud Busscher geeft op zaterdag 17 september een lezing in Hondencentrum Happy Tail in Ysselsteyn.

Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer: De ontwikkeling en oorzaken van probleemgedrag bij honden en er wodrt antwoord gegeven op de vraag hoe ontstaat agressie? Na afloop is er de mogelijkheid om het onlangs verschenen boek Mensentaalknop uit Hondentaalknop aan, aan te schaffen. Aanvang 14.00 uur.