Afbeelding
Foto: ron koenen

eClicker naar Langeweg

Venray | eClicker, het ICTsupportbedrijf voor de particulieren en zakelijke markt, is verhuisd. Sinds begin september is het bedrijf gevestigd aan de Langeweg 41. "Op deze nieuwe locatie zijn we nog beter bereikbaar voor onze klanten", aldus Patricia Janssen van eClicker.

Het pand heeft een nieuwe uitstraling gekregen na een maandenlange verbouwing. "Door de centrale ligging in het centrum, zijn wij voor iedereen goed bereikbaar. Wij zijn voor support zeven dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 22.00 uur. Het kantoor zelf is geopend maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur.

eClicker pakt computerproblemen direct op en zorgt voor de beste oplos­sing. "Voor zes euro per maand kunt u al gebruikmaken van onze diensten. Zit u 's avonds achter uw computer en komt u er even niet uit, dan belt u ons. Een van onze medewerkers zal u direct helpen met uw probleem. Dit kan veilig en vertrouwd via computerhulp op afstand. Indien we het probleem niet op afstand kunnen oplossen, komen we geheel kosteloos naar u toe. De serviceauto van eClicker is uitgerust met hard- en software, alle onder­delen voor particulieren en bedrij­ven binnen handbereik."

De klant hoeft zelf voor een reparatie of aanschaf van een nieuwe pc of laptop de deur niet uit.

"Uw computer wordt netjes bij u thuis opgehaald voor reparatie en weer teruggebracht. Ook voor advies en verkoop van hard-en software bent u bij eClicker aan het juiste adres. Voor het optimaal functioneren en beveiligen van hard- en software is het noodzakelijk uw computer regelmatig te laten controleren door een betrouwbaar bedrijf. Op deze manier blijft onder andere uw snelheid optimaal, u heeft geen ongewenste spyware en virussen en uw e-mail blijft optimaal functio­neren. eClicker neemt dat graag voor u op zich."

De computer is inmiddels een van de meest gebruikte apparaten en is voor vele mensen onmisbaar gewor­den. Uit onderzoek blijkt dat vele consumenten de computer niet optimaal beveiligd hebben. Er zijn zoveel virussen in omloop die er zomaar voor kunnen zorgen dat al uw bestanden hierdoor vergrendeld raken. eClicker verleent niet alleen service aan particulieren maar ook aan MKB bedrijven op het gebied van ICT, VoiP Telefonie, camera beveiliging en zakelijk
internet.

"Bij eClicker bent u ervan verzekerd dat uw ICT omgeving up-to-date blijft. Graag kijken wij samen met u naar de beste oplossingen voor uw bedrijfssituatie."

eClicker is telefonisch bereikbaar via 0478-700550 of kijk op de website www.eclicker.nl.