Afbeelding
Foto: ron koenen

Concert MMSK op Schouwburgplein

Venray | MMSK St. Petrus'Banden uit Venray en Muziekvereniging Eendracht uit Escharen houden op vrijdag 9 september als één orkest een zomeravondconcert op het Schouwburgplein in Venray.

Beide verenigingen staan onder leiding van dirigent Joop Derks uit Venray. Al eerder werden tijdens een uitwisselingsconcert van beide verenigingen een aantal nummers samen gespeeld. Beide orkesten hebben grotendeels het traditionele harmonie/fanfare repertoire afgezworen en spelen eigenlijk nog louter 'lichte' muziek. Van musical tot pop en van rock tot jazz. Dit keer dus gezamenlijk als één orkest van zo'n 70 muzikanten.

Speciaal voor dit concert is tevens Pim Weys gevraagd om de zang voor rekening te nemen. Hij zingt onder meer nummers van Robbie Williams, Lionel Richie en Michael Bublé. Tevens een speciale vermelding voor pianist Wim Beeftink die het nummer Worn down piano van de Mark & Clark-band zal spelen. Aanvang: 19.30 uur, toegang is gratis.


Bezinningsmiddag

Venray | Het comité Bezinningsmiddag voor zieken en ouderen van de St. Petrus' Bandenparochie Venray houdt op dinsdag 13 september voor zieken en thuiszittende ouderen in de parochiegemeenschap een bezinningsmiddag.

De bijeenkomst vindt plaats in Anno'54 aan de Raadhuisstraat 6 in Venray en duurt van 13.30 tot 16.30 uur. Aanstaande zaterdag en zondag vindt een kerkdeurcollecte plaats.