Afbeelding
Foto: ron koenen

24/7 sporten bij Anytime Fitness

Venray | Venray is volgende week een laagdrempelig en persoonlijk fitnessconcept rijker. Anytime Fitness Venray-Centrum opent maandag 12 september zijn deuren aan de Julianasingel 5, waarna er 24 uur per dag, zeven dagen per week, 365 dagen per jaar gesport kan worden.

Anytime Fitness is een bewezen fitnessconcept. Met meer dan 3.300 vestigingen wereldwijd en meer dan 50 in de Benelux, is het de snelst groeiende fitnessketen ter wereld. Met je abonnement en toegangssleutel kun je overal en altijd terecht. Roenee Hanssen is al jaren een fervent fitnesser. Vorig jaar maakte hij in Roermond kennis met het Anytime-concept. "Dat stond me meteen aan, sporten in een schone omgeving, niet grootschalig, persoonlijk en sfeervol. En, niet onbelangrijk, sporten wanneer het mij uitkomt." Nadat hij zich verdiept had in het concept, koos Roenee Venray als vestigingslocatie voor zijn eigen fitnessbedrijf. "Ik kende Venray vanuit mijn vrijwilligerswerk en het centrum is compact en levendig. Bovendien is Venray een sportieve gemeente en dat staat mij wel aan." Naast uitgebreide fitnessmogelijkheden kun je bij Anytime Fitness Venray-Centrum ook terecht voor virtual spinning, groepslessen en functional training. Mede dankzij de deskundige begeleiding is Anytime Fitness toegankelijk voor zowel jong als oud, voor beginners als gevorderde sporters. Personal training en deskundig voedingsadvies met maximaal resultaat behoren eveneens tot de dienstverlening. Binnen Anytime Fitness Venray-Centrum wordt een dependance van Fysiotherapie Jans-Beken gevestigd. De fysiotherapeuten van Fysiotherapie Jans-Beken bedrijven fysiotherapie volgens de nieuwste inzichten en geven advies, behandeling en begeleiding. Zij beoefenen algemene fysiotherapie en hebben zich gespecialiseerd in sportblessures, rugklachten en revalidatie na een operatie. De fysiotherapeuten en fitnessinstructeurs werken nauw samen om optimale zorg te verlenen op het gebied van gezondheid en vitaliteit. "Onze gecombineerde kracht ligt in het aanbieden van een totaalpakket op bewegingsniveau, waarbij kwaliteit altijd voorop staat." Tijdens de speciale voorverkoopdagen tot en met 10 september (maandag van 10.00-13.00 uur, vrijdag 17.00-20.00 uur en zaterdag 10.00-13.00 uur) informeren de medewerkers je graag over wat Anytime Fitness ze kan bieden. "Daarbij geniet je van een levenslange korting op je lidmaatschap en betaal je geen inschrijfgeld als je lid wordt in deze periode. Op zaterdag 10 september organiseren wij tussen 15.00 tot 17.30 uur een welkomstborrel."

Anytime Fitness Venray-Centrum is gevestigd aan de Julianasingel 5, tel. 0478-200000, te volgen via facebook en op www.anytimefitness.nl .

Foto: mascotte Captain Running Man.