Sportief toernooi Lake Valley

Venray | Zaalvoetbalvereniging SV Lake Valley in Venray heeft zondag voor de twaalfde keer een jeugdzaalvoetbaltoernooi in sporthal De Wetteling gehouden.

Naast de organiserende vereniging kwamen jeugdteams van ZSW uit Wijchen, ZVS uit St. Michielsgestel, FC Eindhoven, FCK De Hommel uit Den Bosch, BE'79 uit Berkel Enschot en Gelko uit Hasselt (B) in actie. De dag begon met het 0-13 toernooi. De finale werd gewonnen door FC Eindhoven. Jelle Janssen (foto) van Lake Valley werd bekroond tot beste speler. Daarna was het de beurt aan de 0-15 teams. Hier ging de finale tussen Lake Valley en FC Eindhoven. Eindhoven won met 0-1. Beste speler was Jaron Dorenbosch van Eindhoven. Tot slot traden de 0-17 jeugdteams aan. Hier ging de finale wederom tussen ZSW en FC Eindhoven. ZSW won in de laatste seconden van de wedstrijd met 1-0. Jarno Janssen van Eindhoven werd verkozen tot beste speler.

Baanwedstrijd

Baarlo | TWC Olympia uit Baarlo organiseert op donderdagavond 22 september een baanwedstrijd voor KNWU-en NWB-licentiehouders en deelnemers aan de Olympia-baancompetitie 2016.

Het evenement vindt plaats in het kader van de Noord-Limburgse Wielerweek. De wedstrijd wordt gedeeltelijk onder kunstlicht verreden over 1 uur en 10 ronden. De start is om 19.00 uur, plaats van handeling is Wieler- en Skate omgeving Herungerberg Venlo, Louisenburgweg 27, 5916 NA in Venlo. Inschrijven kan tot 15 minuten voor de start.