Afbeelding
Foto: ron koenen

Mariska Koonings wint Nations Cup

Leunen | Handboogschutster Mariska Koonings (18) heeft voor het tweede jaar op rij de Nations Cup gewonnen. De Leunse was de beste in een serie van vijf veldwedstrijden in Frankrijk, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland.

De wedstrijden worden gehouden in een bosrijk gebied, verspreid over twee dagen, en bestaan uit 24 doelen, die hoog en laag op een parcours staan opgesteld, bekend en onbekend door elkaar, per dag.

Koonings, lid van Ons Genoegen in Ysselsteyn, is trots op haar prestatie. "Het is best bijzonder inderdaad om de Nations Cup twee keer achter elkaar te winnen. Je schiet toch tegen sterke internationale tegenstanders, tot 21 jaar. Wie de meeste punten heeft na vijf wedstrijden wint de cup."

Mariska Koonings sloot de week zondag af met een derde plaats tijdens het NK voor junioren (outdoor) in Almere. "Gezien mijn scores ben ik daarover wel tevreden. Ik kwam niet goed op gang, maar wist me vervolgens goed te herstellen."


G-voetbaltoernooi

Venray | Dit jaar bestaat de G-afdeling van SV Venray tien jaar en dat feit wordt gevierd met een voetbaltoernooi voor G-senioren op zaterdag 22 oktober op de velden van Sportpark de Wieën aan de Sportlaan 6 in Venray.

Het toernooi begint om 10.00 uur en deelname is gratis. Inschrijven kan tot 8 oktober via e-mail toernooi@svvenray.nl of per post aan SV Venray toernooien, t.a.v. Theo van Stokkem, Mambostraat 35, 5802 LB Venray.