In Odapark

Venray | In de tuinzaal van het Odapark vindt op zondag 11 september om 15.30 uur de aftrap plaats van het nieuwe seizoen van de Stichting Theehuisconcerten.

Er staan zeven concerten in het seizoen 2016/2017 geprogrammeerd. Het eerste concert is bijzonder: het befaamde Egidius Kwartet, bestaande uit altus Peter de Groot, tenor Joao Moreira, bariton Hans Wijers en bas Donald Bentvelsen zingt een selectie van de composities die zij in de afgelopen twintig jaar ten gehore hebben gebracht. Muziek uit met name de 16e eeuw met componisten als Josquin des Prez, Orlando di Lasso en Jacques de Wert maar ook Schubert, Ton de Leeuw en Kurt Weill komen aan bod. Juweeltjes uit het rijke repertoire van dit kwartet, afgewisseld met verhalen over de twintig jaar die het nu bestaat en waarin concerten werden gegeven in Nederland, Vlaanderen, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Estland, Bolivia, Peru en de VS. Kaarten reserveren via www.theehuisconcerten.nl. Ook vooraf worden kaarten verkocht.


Agnes B. in theater

Overloon | Op zondag 18 september om 20.00 uur speelt theatergroep Bluv het toneelstuk Agnes B. in het Openluchttheater in Overloon. Agnes B. is een aangrijpende muzikale voorstelling over tolerantie, tegenstellingen, liefde, normen en waarden. Met een lokaal tintje, want aan deze uitvoering werken jeugdspelers Aïsha en Loïs van Daal uit Oploo mee. De voorstelling begint om 20.00 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij PLUS Verbeeten Overloon, restaurant Museumzicht en via www.openluchttheateroverloon.nl. Ook aan de kassa, zolang de voorraad strekt.