Afbeelding
Foto: ron koenen

Bridgekampioen Overloon

Overloon | Het bridgepaar Nellie Baltussen uit Ledeacker en Maria Willems uit St. Anthonis, beiden spelend bij de Bridgeclub uit St. Anthonis, zijn dit jaar met de hoogste eer gaan strijken tijdens de open zomerbridge kampioenschappen van de Overloonse Bridgeclub.

Zij behaalden een gemiddelde score van 61% over negen avonden waarbij de slechtste drie scores niet worden meegerekend. De kampioenschappen waren ook dit jaar geslaagd met een goede opkomst van eigen leden en bridgers van omliggende dorpen, maar mede ook vanwege de prima organisatie en de gemoedelijke sfeer waaronder dit bridge-evenement plaatsvond. Tot aan de laatste bridgeavond was het opnieuw spannend welk paar uiteindelijk de hoofdprijs zou binnenhalen.

Toon Hermans Huis

Venlo | Het Toon Hermans Huis Venlo, open huis voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden, houdt op donderdag 1 september van 14.00 tot 16.00 uur een lotgenotencontact speciaal voor mannen.

De mannen koken soep eten en delen persoonlijke verhalen met elkaar. De begeleiding is in handen van Annie Klerken en Monique Kuijpers. Op woensdagmiddag 7 september wordt onder begeleiding van een gids van het Limburgs Landschap een wandeling in natuurgebied De Hamert in Wellerlooi gehouden.

Bijeenkomst en vertrek voor de wandeling om 14.00 uur bij de parkeerplaats Twistedenerweg 2 in Wellerlooi of om 13.30 uur bij de Familiekerk aan de Belletablestraat in Venlo.