Afbeelding
Foto: ron koenen

Triatleten veertiende

Venray | Het team van ATV, bestaande uit Marcel Martens, Bart Schilders, Geert Becks en Marcel Meulendijks heeft naar behoren gepresteerd tijdens de vierde triatlonwedstrijd in divisie Zuid III.

In Ouderkerk aan de Amstel werd Martens met een totaaltijd van 1 uur 10 minuten en 57 seconden 39ste en was daarmee in een deelnemersveld van 124 triatleten de beste deelnemer van de Venrayse triatlonvereniging. Bart Schilders werd 54ste in 1.12.41 uur, Geert Becks 59-ste in 1.12.50 en Marcel Meulendijks 60ste in 1.13.09. Bart Schilders kwam na 750 meter zwemmen als eerste van de vier uit het water. Na het fietsparcours van vijf kilometer begon Marcel Martens als beste ATV'er aan de loop over 5200 meter en kwam uiteindelijk met de twaalfde looptijd ook als beste Venraynaar over de finish. Als team eindigde ATV op een veertiende plaats.

Smits op titelkoers

Stevensbeek | Motorcrosser Job Smits (Ysselsteyn) blijft op titelkoers in de klasse quads junioren. In Stevensbeek wist hij de volle score van 120 punten te halen met twee manchezeges.

Uitslagen:

Stevensbeek: MX open junioren: 27. Jeu Hubers (Overloon)

MX 2 senioren: 9. Jos Hubers (Overloon)

MX 2 nationalen: 6. Tino Broere (Wanssum). 8. Jules Deenen (Wanssum)

Quads junioren: 1. Job Smits (Ysselsteyn). 3. Wout Smits (Ysselsteyn)

Point de Vaux (Fra): 12-uurscross quads: 8. Romain Peschon (Bel), Dani VilĂ  (Spa) en Joe Maessen (Ysselsteyn). 38. Paul Verdegaal (Lisse), Juan Manuel Vazquez Gonzalez (Santpoort-Noord) en Johan Gommans (Oirlo).