Afbeelding
Foto: ron koenen

Weekwinnaar fotowedstrijd

Venray | Gerlinde van Rijt uit Venray is de vierde en laatste weekwinnaar van de door Fotospeciaalzaak Dom Melskens en Nieuwsblad Peel en Maas alweer voor het veertiende jaar op rij op touw gezette vakantiefotowedstrijd.

De Venrayse ontving uit handen van Theo Klabbers van Dom Melskens de weekprijs. Binnenkort worden de twee hoofdprijzen uitgereikt: een verrekijker ter waarde van 300 euro (juryprijs) en een Canon-fotoprinter ter waarde van 169 euro (publieksprijs). De winnende weekfoto is gemaakt in Rome, in de Sint Pietersbasiliek. "Mijn dochter Roos staat erop", zegt Gerlinde van Rijt, die met haar gezin een rondreis door Italiƫ maakte en fotografie tot een van haar hobby's rekent. "Ik zag het licht op haar blonde haren weerkaatsen en dat leek me een mooie foto. Met een lach: "Ze poseert er ook echt voor."

Voor de vakantiefotowedstrijd kunnen alleen afdrukken van foto's worden ingeleverd bij Dom Melskens aan de Schoolstraat in Venray. Iedere inzender mag ten hoogste drie foto's inzenden. Bij de foto('s) wel naam, adres, woonplaats en telefoonnummer (eventueel mobiel) vermelden. De afdrukken van de aangeleverde foto's moeten minimaal 10x15 centimeter en maximaal 20x30 centimeter zijn bij een resolutie van minimaal 300 dpi.