Afbeelding
Foto: ron koenen

Geslaagd Jeeco Team Toernooi

Venray | Afgelopen vrijdag en zaterdag vond alweer de derde editie van het Jeeco Team Toernooi plaats op de prachtige banen van TC Rodhe.

Een teamtoernooi waarbij in pouleverband de veertien deelnemende teams tegen elkaar streden voor een plek in de top drie. Er werd in twee speelsterktes gespeeld, een klasse 5-6 en een klasse 7-8-9. Met bijna 80 deelnemers was het dit jaar nog een hele klus voor de organisatie om alle wedstrijden goed te plannen en het toernooi in goede banen te leiden. De klasse 5-6 bestond uit vijf teams en zij hebben het afgelopen weekend behoorlijk wat partijen voor hun kiezen gehad. Elke team wedstrijd bestond namelijk uit een damesdubbel, herendubbel en twee gemengd dubbel. De uiteindelijke plaatsen 1, 2, en 3 waren voor de volgende teams; 1. Game Set Match (foto), 2. De Uitdagers, 3. Drea(m)-team. De klasse 7-8-9 bestond uit negen teams en zij speelden voorafgaand aan de finalewedstrijden eerst de poulewedstrijden. De derde plaats werd in deze klasse veroverd door Team VOP (Voor Ons Plezier), dat met maar één game verschil van TV Merselo won. Dit had niet gehoeve sleepte de eerste plaats in de wacht, voor team Yep.


HSV 't Alvertje

Oostrum | Uitslag wedstrijd zes van de 50-pluscompetitie: 1) Toon van Mill. 2) Wiel Janssen 3) Jan Sanders. 4) Sjaak Philipsen. 5) Twan Verhaegh. Uitslag gescheiden koppelwedstrijd: 1) Antoon Langenkamp en Henk Theeuwen. 2) René en Rob Wijhoven. 3) Tony Arnoldussen met Michel van Vegchel. Op vrijdagavond 2 september begint de tweede wedstrijd voor de karpervissers van serie 1. Deze vissen dan tot zondag 4 september 12.00 uur. Op zaterdag 3 september is het koningsvissen voor de jeugd. Verzamelen om 13.15 uur bij de schuilgelegenheid en vissen van 14.00 tot 16.00 uur in de jeugdvijver. Op woensdag 7 september wordt wedstrijd acht van de 50-pluscompetitie gevist van 12.00 tot 16.00 uur in vijver 2. Bijeenkomst en loting van de plaatsnummers om 11.00 uur. Aanmelding kan, tot donderdag voorafgaande aan de wedstrijd, 20.00 uur, bij Henk Theeuwen, telefoon (0478)571311 of via e-mail henk.theeuwen@home.nl. Nieuwe leden kunnen voor een vispas terecht bij de winkels van Van de Ligt in Venray en Wanssum. Wie lid wil worden kan contact opnemen met Pieter Kunen via e-mail info@hsvhetalvertje.nl of telefoon (077)3662920.