Afbeelding
Foto: ron koenen

Kia's Van den Weem voor SEP

Venray | Afgelopen week leverde Automobielbedrijven Van de Weem tien splinternieuwe Kia Picanto's aan SEP Peeters Uitzendorganisatie uit Oirlo. SEP Peeters Uitzendorganisatie, de betrouwbare partner op het gebied van arbeidsbemiddeling, heeft nu in totaal 44 auto's afkomstig van Van de Weem in haar wagenpark.

SEP Peeters brengt werkgevers en werknemers samen, waarbij mobiliteit en huisvesting een groot onderdeel zijn. "Zowel voor opgeleide vakkrachten als voor ongeschoolde werknemers kunt u bij ons terecht. Wij bemiddelen kandidaten in onder meer de bouw en de metaaltechniek, zoals constructiebankwerkers, lassers, houtbewerkers, maar ook bouwvakhelpers. Ook voor werknemers voor bijvoorbeeld productiewerk, in- en ompakwerk, fysiek zwaarder werk en/of werk op onregelmatige tijden kunt u bij ons terecht", aldus Theo Peeters. SEP Peeters heeft vier vestigingen, verspreid over Nederland en Polen met het hoofdkantoor in Oirlo (Limburg).

Automobielbedrijven Van de Weem, al jaren dé mobiliteitspartner van SEP Peeters, toont met deze levering aan dat de klant er voor alle merken terecht kan. De organisatie, met vestigingen in Boxmeer, Venray en Sint Anthonis, is officieel merkdealer van Citroën en Nissan en erkend reparateur van Mazda. "Wij bieden onze klanten mobiliteitsoplossingen op alle gebieden; van aanschaf (nieuw en gebruikt) en onderhoud (aan alle merken) tot mobiliteitsservice, financieringen, verzekeringen en schadeherstel. Bij Automobielbedrijven Van de Weem bent u op hét juiste adres", zegt Bjorn Stiphout.


Alzheimer Café

Venray | Het Alzheimer Café Venray is op maandag 12 september weer open.

Het café is een maandelijkse informele bijeenkomst waar mensen met dementie, familieleden, hulpverleners en andere belangstellenden elkaar in een ongedwongen sfeer kunnen ontmoeten om ervaringen uit te wisselen en te leren over dementie en aanverwante thema's.

Het thema van de avond is: Wetenschappelijk onderzoek en dementie: De positieve effecten van mindfulness en de inlife-methode. Gastsprekers zijn Lotte Berk en Claudia Smeets, psychologen en onderzoekers Alzheimer Centrum Limburg. Het café vindt plaats in De Kemphaan aan het Kennedyplein 1 in Venray. De inloop is vanaf 19.00 uur en aanvang van het programma is om 19.30 uur.

Voor meer informatie: avondcoördinator Alzheimer Café regio Venray, Joke Halmans, telefoon (0478) 583806.