Afbeelding
Foto: ron koenen

Brons voor viertal uit Meerlo

Ermelo | Op de Hippiade, de Nederlandse kampioenschappen pony's in Ermelo, wist het viertal van Rijdt met Beleid uit Meerlo een bronzen medaille in de wacht te slepen.

De Limburgse kampioenen, bestaande uit Noelle van Dijck met Lambik, Margje Janssen met PowerGirl, Daantje Frederix met Spirit en Sophie Rijs met BadBoy, zetten onder leiding van commandant Jan Custers een prima proef neer met een score van ruim 67 procent.

Ze bleven daarmee zestien viertallen uit heel Nederland voor. Someren en Bennekom gingen er met het goud en zilver vandoor. Commandant was de 87-jarige Jan Custers, die in zijn jubileumjaar (100 jaar commandant in Meerlo, 40 jaar bij de pony's en 60 jaar bij de paarden) Susan Smulders verving die normaal dit viertal traint.


Kinderkledingbeurs

Oirlo | De oudervereniging van basisschool EigenWijs houdt een tweedehandsbeurs voor kinderkleding (maat 74 tot en met 164) op zondag 25 september van 10.30 tot 12.00 uur in gemeenschapshuis De Linde aan de Hoofdstraat 34 in Oirlo.

Wie winterkleding te koop wil aanbieden, met een minimum van 15 stuks en een maximum van 50 stuks, kan contact opnemen via e-mail fablonvoermans@home.nl of telefoon (0478)589074.

De verdeelsleutel is 70 procent voor de aanbieder en 30 procent voor de oudervereniging basisschool Eigenwijs.