Afbeelding
Foto: ron koenen

Begin met hardlopen

Venray | Yakult Start to Run en ATV Venray beginnen op zaterdag 10 september met Begin met hardlopen.

De cursus start om 9.30 uur op de atletiekbaan van Venray. Deelnemers aan de cursus volgen zeven weken lang een looptraining op zaterdagmorgen en dinsdagavond. Ze leren de kneepjes van het hardlopen, maar ook alles over schoenen, kleding en voeding.

Ze ontvangen een app met-Running coach voor huiswerktrainingen, een functioneel loopshirt, het Start to Run-magazine, drie edities van het tijdschrift Runner's World en vier maanden lidmaatschap bij de Atletiekunie. Na de cursus zijn de deelnemers tot januari gratis lid van ATV Venray.

Aanmelden kan via de website www.yakultstarttorun.nl of e-mail lopersgroep@atvveray.nl.


Samen sterk tegen pesten

Venlo | De Week tegen pesten wordt van maandag 19 tot en met vrijdag 23 september gehouden.

Helaas is pesten nog altijd een actueel onderwerp. Wat kun je hier tegen doen als ouder? Hierover gaat de workshop Samen sterk tegen pesten op dinsdagavond 20 september bij kindcentrum Spetter. Ouders kunnen een belangrijke rol spelen om pesten te stoppen. In de workshop krijgen de ouders tips en handvatten aangereikt. De workshop start om 19.30 uur en vindt plaats bij kindcentrum Spetter aan de Pastoor Op Heijstraat 26 in Venlo. Aanmelden tot en met 15 september via www.springkinderopvang.nl/pesten.