Nieuwe fietspaden rond Ysselsteyn

YSSELSTEYN | Op 12 september start KWS Infra met het vervangen van de fietspaden langs de Deurneseweg (N270) tussen Ysselsteyn en Deurne.

De werkzaamheden duren tot 18 oktober. Op 12 september wordt begonnen met het fietspad aan de noordkant, voor het verkeer richting Deurne. Vanaf 28 september wordt het andere fietspad, voor het verkeer richting Ysselsteyn, onder handen genomen. De fietspaden worden opengebroken en ze krijgen een nieuwe betonlaag.

Tijdens de werkzaamheden kunnen fietsers en bromfietsers slechts van één fietspad gebruik maken. Er komen tijdelijke verkeersmaatregelen zodat het fietsverkeer een veilige oversteek kan maken over de drukke provinciale weg. Met knipperende verlichting worden auto's tijdig gewaarschuwd voor de fietsoversteek. De huizen aan de Deurneseweg blijven bereikbaar door middel van schotten en rijplaten over het opengebroken fietspad.

Van 8 september tot 1 oktober krijgt ook het fietspad langs de Puttenweg (N277) een nieuwe betonlaag. Het gaat om het pad aan de westkant, voor het fietsverkeer richting Sevenum. Aan de oostzijde wordt van 26 tot 30 september alleen het fietspad voor de ingang van vakantiepark Het Meerdal vervangen.