Theo Klabbers overhandigt de weekprijs aan Jessie Kroonen.
Theo Klabbers overhandigt de weekprijs aan Jessie Kroonen. Foto: Dom Melskens

Derde weekwinnaar fotowedstrijd

Venray | Jessie Kroonen is de derde weekwinnaar van de door Fotospeciaalzaak Dom Melskens en Nieuwsblad Peel en Maas opgezette vakantiefotowedstrijd.

De Vredepeelse ontving uit handen van Theo Klabbers van Dom Melskens de weekprijs. De foto, waarop Jessie samen met haar vriend Martijn staat, is gemaakt in Noorwegen.

"We hebben samen het zuiden van Noorwegen doorkruist. Na alle zonvakanties vonden we het tijd voor wat anders", zegt Jessie lachend. "Noorwegen is een prachtig land, het was echt een droomreis. We zijn van hutje naar hutje getrokken en hebben meer dan 3000 foto's gemaakt."

Theo Klabbers is vol lof over de foto. "Het is een prachtige natuurfoto, tegen een indrukwekkende achtergrond." Met een lach: "Ik zou er alleen niet durven gaan staan." De komende weken worden nog eens prijzen uitgereikt aan een weekwinnaar en twee hoofdprijzen: een verrekijker ter waarde van 300 euro (juryprijs) en een Canon-fotoprinter ter waarde van 169 euro (publieksprijs). Er kunnen alleen afdrukken van foto's worden ingeleverd bij Dom Melskens aan de Schoolstraat in Venray. Iedere inzender mag ten hoogste drie foto's inzenden. Bij de foto('s) wel naam, adres, woonplaats en telefoonnummer (eventueel mobiel) vermelden. De afdrukken van de aangeleverde foto's moeten minimaal 10x15 centimeter en maximaal 20x30 centimeter zijn bij een resolutie van minimaal 300 dpi.