Afbeelding
Foto: ron koenen

Vier generaties in Leunen

Leunen | Op zaterdag 30 juli is Loet Classens geboren.

Dit is opa Classens zijn 47e achterkleinkind, maar het is het pas de tweede keer dat het daadwerkelijk vier generaties zijn.
Op de foto staan overgrootvader is Handrie Classens (95 jaar, Castenray), opa Henk Classens (Castenray), vader - Roel Classens (Leunen) en zoon Loet Classens.


Event Intratuin

Venray | Bij Intratuin Venray wordt op zaterdag 27 augustus een zomerevent gehouden. Een dag met tal van activiteiten en vooral veel voordeel voor klanten op bijvoorbeeld tuinmeubelen en barbecues. Zo zijn er om 11.30 en 13.00 uur twee veilronden. De lijst met te veilen artikelen is vanaf 09.00 uur verkrijgbaar. Een interieurstylist adviseert tussen 10.00 en 16.00 uur klanten om hun tuin, balkon of woonkamer weer een frisse uitstraling te geven. Klanten wordt gevraagd een foto mee te nemen van de ruimte waarvoor ze graag een advies krijgen. Tussen 13.00 en 16.00 uur is er een kookdemonstratie. Voor kinderen (4-12 jaar) is er om 14.00 uur een workshop dromenvanger maken. Inschrijven hiervoor kan bij de klantenservice. De kosten bedragen 2,50 euro per kind. Om 15.00 uur begint een workshop Kokedama maken met rotsplantjes, inschrijven eveneens bij de klantenservice. Deelname kost tien euro. Intratuin Venray is gelegen aan de Langstraat 133 in Venray.