Afbeelding
Foto: henk lammen

Cowboy Billie Boem in Overloon

Overloon | Op woensdag 17 augustus om 14.30 uur kan er genoten worden van een vrolijke voorstelling door Cowboy Billie Boem in het Openluchttheater van Overloon.

Het afgelopen jaar is cowboy Billie Boem samen met zijn grote vriend de circusdirecteur op reis geweest. Met de huifkar reden ze vanuit Nederland dwars door Belgie¨ en Frankrijk naar Spanje, waar opa woont.

In deze vrolijke meezing-klap-dans-lach show voor jong en oud horen de toeschouwers hoe Billie en de circusdirecteur de Vlaamse dame Trui ontmoeten, door de Franse politie worden aangehouden, vuurvliegjes zien, dobberen in de Middellandse zee en uiteindelijk veilig aankomen bij opa in Benidorm.

Cowboy Billie Boem staat garant voor warme akoestische kinderliedjes, opmerkelijke rariteiten, oprechte verwondering en boeiende verhalen. Met echte instrumenten als banjo's, mandolines, accordeons, fluitjes, trompetten en zelfs een Ierse doedelzak wordt een vrolijke intieme sfeer gecreëerd.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Plus Verbeeten Overloon, bij restaurant Museumzicht en via www.openluchttheateroverloon.nl. Ook aan de kassa, zolang de voorraad strekt. De kassa is geopend vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstelling.

Bij slecht weer gaat de voorstelling door in gemeenschapshuis De Pit in het centrum van Overloon.